Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου (28/01)

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου (28/01)

Ο Ρέι Τζελάτο έρχεται στη μουσική σκηνή του Half Note Jazz Club.

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του εμφανίζονται απόψε στη Θεσσαλονίκη για μια μουσική παράσταση βασισμένη σε όλη την πορεία του τραγουδοποιού. Με τη συμμετοχή του Χρήστου Λαϊνά. Στις 10 μ.μ. (ώρα προσέλευσης: 9 μ.μ.). Principal Club Theater, Mylos Area, Γεωργίου Ανδρέου 56, Θεσσαλονίκη.

Η τραγωδία του Ευριπίδη «Βάκχες», ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Θάνου Περιστέρη, μετάφραση Κ.Χ. Μύρη και πρωτότυπη μουσική Αλέξανδρου Μήτρου. Πρωταγωνιστούν οι: Σταύρος Ζαχόπουλος, Δανάη Φώτη / Μαρία Κουϊμτσίδη, Βασιλική Δάβου, Γιώργος Τζουβελέκης, Ευριπίδης Κοσμάς, Νικόλας Σπυρίδης και ο Χορός. Στις 8 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη. Θέατρο «Εναστρον», Ανώτερη Δραματική Σχολή Τράγκα, Δεληγιάννη 19, Εξάρχεια.

Ο Ρέι Τζελάτο (φωτ.) έρχεται στη μουσική σκηνή του Half Note Jazz Club. Εως και τις 30 Ιανουαρίου 2023 ο μουσικός που γεννήθηκε στο Λονδίνο θα παρουσιάζει το σουίνγκ κουαρτέτο του σε μια βραδιά γεμάτη ρυθμό, ενέργεια και ηλεκτρική ατμόσφαιρα. Στις 10.30 μ.μ. Τριβωνιανού 17, Μετς.

Το 41 Street Café σε συνεργασία με το Iδρυμα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης «Ανδρέας Λεντάκης» παρουσιάζουν το βιβλίο των Αναστασίας Βούλγαρη και Μίκη Θεοδωράκη «Ταξίδι στον ωκεανό της Μουσικής και της Ιστορίας». Στην παρουσίαση θα μιλήσουν οι Αν. Αμπαρτζίδης, Φ. Λεντάκη, Αρ. Παπαδανιήλ, Π. Τσιμπράκη. Η παρουσίαση θα ολοκληρωθεί με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Στην κιθάρα και τη φωνή ο Νίκος Αποστολόπουλος. Στις 7 μ.μ. Ανδρέα Λεντάκη 41, Υμηττός.

Ο γλύπτης Θεόδωρος Παπαγιάννης παρουσιάζει την έκθεση με τίτλο «Minima Moralia». Πρόκειται για μια συλλογή έργων του καλλιτέχνη που δημιουργήθηκαν την τελευταία πενταετία. Από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Sianti Gallery, Βασ. Αλεξάνδρου 2 και Μιχαλακοπούλου, όπισθεν Εθνικής Πινακοθήκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή