Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (10/03)

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (10/03)

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σοπράνο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου, θύμα του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών, αφιερώνεται η διπλή συναυλία που θα δοθεί σήμερα και την Κυριακή 19 Μαρτίου από το atticus ensemble με τη χορηγία της Περιφέρειας Αττικής και με μουσική του W.A. Mozart. Σολίστ: Γρηγόρης Ιωάννου, Χάρης Βασιλάκης, Ευσταθία Παπαδοπούλου. Αμφιθέατρο Ι. Δεσποτόπουλος του Ωδείου Αθηνών με ελεύθερη είσοδο, στις 20.30, Βασ. Γεωργίου B΄ 17-19.

Στο πλαίσιο του κύκλου προβολών «Το ελληνικό ντοκιμαντέρ συναντά το κοινό του», το Πολιτιστικό Ιδρυμα του Ομίλου Πειραιώς παρουσιάζει τη Δευτέρα το βραβευμένο ντοκιμαντέρ «Ο παππούς μου ο Παπαφλέσσας» παρουσία της σκηνοθέτριας Κλεώνης Φλέσσα στο κτίριο του Ιδρύματος και στις 18.30. Είσοδος ελεύθερη με κράτηση θέσης στο 210-34.18.051, Δωρίδος 2 και λεωφόρος Ειρήνης 14, Ταύρος.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα και ο Γιώργος Κοψιδάς υποδύονται τους δύο ρόλους του έργου «Κίνηση Ματ» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 13 Μαρτίου. Το έργο σε κείμενο και σκηνοθεσία του βραβευμένου Μιχαήλ Ανθη αφορά ένα αταίριαστο ζευγάρι σε μια ταράτσα της Αθήνας την ώρα μιας διαδήλωσης. Θέατρο Αθηνών, κάθε Δευτέρα στις 20.00 και Τρίτη στις 21.00, Βουκουρεστίου 8.

Αφιερωμένο αποκλειστικά στις γυναικείες φωνές που άφησαν ιστορία με τα τραγούδια που ερμήνευσαν, είναι το πρόγραμμα της Φωτεινής Δάρρα (φωτ.) για δύο βραδιές, Παρασκευή και Σάββατο στο Hallf Note Jazz Club. Στο πρόγραμμα με τίτλο «This is a (wo)man’s world – H νύχτα είναι γυναίκα» θα την συ-νοδεύσει στο πιάνο ο Γιώργος Παπαχριστούδης, ενώ θα συμμετάσχει και η Ελπίδα Γαδ. Τριβωνιανού 17, Μετς στις 22.30.

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης συναντιούνται στη σκηνή με την παράσταση «Τα δειλινά του Κόσμου» στη Σφίγγα τις Παρασκευές 10, 17, 31 Μαρτίου και 7 Απριλίου, Ζωοδόχου Πηγής και Κιάφας 13.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή