Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου (11/03)

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου (11/03)

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, στις 19.00, στο «Καραπάντσειο» Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων θα προβληθεί το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ «Βενιζέλος, αγώνας για τη Μικρά Ασία» (φωτ.). Το ντοκιμαντέρ είναι μια συμπαραγωγή του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», της ΕΡΤ και της Long Run Productions, βασιμένο στη βιογραφία του Νικολάου Παπαδάκη-Παπαδή. Μεγάλου Αλεξάνδρου 22.

Ως καλεσμένη θα εμφανιστεί η Ρένα Μόρφη στον Σταυρό του Νότου Club. Σε ρόλο οικοδέσποινας η Γιάννα Βασιλείου, για μια βραδιά γεμάτη από τα τραγούδια των δύο ερμηνευτριών. Τις ενορχηστρώσεις υπογράφει ο Κώστας Παλάκας. Φραντζή και Θαρύπου 35-37, στις 22.30.

Η Luz Casal, που έγινε γνωστή στο κοινό εκτός Ισπανίας από τα τραγούδια της που ακούγονταν στις ταινίες του Πέδρο Αλμοδόβαρ, έρχεται στην Αθήνα για δύο παραστάσεις το Σάββατο και την Κυριακή 12 Μαρτίου στο Christmas Theater. Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου, λεωφόρος Βεΐκου 137. Σάββατο στις 21.00 και Κυριακή στις 20.00.

Εως τις 8 Απριλίου ο Εικαστικός Κύκλος ΔΛ παρουσιάζει την ατομική έκθεση του Γιώργου Βογιατζάκη με τίτλο «Residents». Τα έργα προέκυψαν, όπως λέει ο καλλιτέχνης, από τη «σύνθεση “σκηνικών” που φωτογράφισα βλέποντας την πόλη σαν ένα άδειο πλαίσιο, με τις φωτογραφίες αγνώστων που συνέλεξα γυρνώντας σε διάφορα παζάρια». Ακαδημίας 6, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 11.00- 20.00 και Τετάρτη, Σάββατο από τις 11.00 έως τις 16.00.

Εκθεση-φόρος τιμής στον ομότιμο καθηγητή της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ με τίτλο «Αποτυπώματα πορείας. Οι μαθητές τιμούν τον δάσκαλο Μανόλη Γιανναδάκη» παρουσιάζεται έως το τέλος του μήνα στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τη σχολή. Αίθουσα «Αλλατίνι Ντασώ», λεωφόρος Στρατού 2Α. Τετάρτη – Παρασκευή: 17.00-21.00 και Σάββατο: 11.00-14.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή