Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (14/03)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (14/03)

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεύτερη και τελευταία βραδιά της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και της ορχήστρας της στο Παλλάς με μια επιλογή από μουσικές από τους προσωπικούς της δίσκους, αλλά και κινηματογραφικές συνθέσεις. Στις 21.00, συνεδριακό κέντρο Citylink, Βουκουρεστίου 5.

Τελευταία βραδιά για την performance «The Point of Pointe, από το πραγματικό στο φανταστικό» (φωτ.) του χορογράφου Γιάννη Αντωνίου, που μαζί με τους συνεργάτες του μας μεταφέρουν σε ένα ουτοπικό περιβάλλον. Θέατρο Ροές, Ιάκχου 16, Γκάζι, στις 21.00.

Για δύο συναυλίες ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100° C θα εμφανιστούν στο Piraeus Club Academy με τραγούδια που αφορούν όλη τη διαδρομή του, από τις Τρύπες μέχρι τον τελευταίο δίσκο του, «Εχω κέφια». Πειραιώς 105, στις 21.00.

«Art-istic OR Art-ificial?» είναι ο τίτλος του Athens Fashion Film Festival καθώς από σήμερα και έως τις 16 Μαρτίου στο Ωδείο Αθηνών και με δελτία προτεραιότητας ξεκινά η 4η διοργάνωση του φεστιβάλ. Ταινίες, μόδα, συζητήσεις, gatherings, masterclasses, αλλά και συζητήσεις για την τεχνητή νοημοσύνη, που αποτελεί το φετινό κεντρικό του θέμα. Ωδείο Αθηνών, Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19 και Ρηγίλλης, https://athensfff.com.

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης εμφανίζεται στο Θέατρο Τέχνης στην Πλάκα. Μαζί του ο Νεοκλής Νεοφυτίδης στο πιάνο και ο Βαγγέλης Μαχαίρας στο ούτι και στο μαντολίνο, ενώ τη μουσική επιμέλεια υπογράφει η Λίνα Νικολακοπούλου. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη έως τις 4 Απριλίου, στις 21.00. Φρυνίχου 14, Πλάκα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή