Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου (18/03)

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου (18/03)

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Κάθε φωνή που έρχεται να σε ταράξει είναι δική σου: η σκληρή, η πεινασμένη, χαμένη ή ερωτηματική». Η Ελληνοαμερικανική Ενωση και το «Με τα λόγια (γίνεται)» παρουσιάζουν αφιέρωμα στην Ντενίζ Λέβερτοφ κατά τη 10η ετήσια εκδήλωσή τους για την αμερικανική ποίηση και τον εορτασμό του Μήνα της Ποίησης. Στο θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης, Δευτέρα 20 Μαρτίου, στις 19.30, Μασσαλίας 22.

Παρουσίαση του βιβλίου «Λογοδοσία και Ευρωπαϊκή Ενωση» στη Νομική Βιβλιοθήκη τη Δευτέρα 20 Μαρτίου. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Μαργαρίτης Σχοινάς, αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Σπύρος Βλαχόπουλος, καθηγητής Δημοσίου Δικαίου Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Νικόλας Φαραντούρης, καθηγητής Δικαίου Ε.Ε., Εδρα Jean Monnet Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Αίθουσα Χάρης Καρατζάς, Μαυρομιχάλη 23, στις 17.00.

Στην Πινακοθήκη Κυκλάδων εγκαινιάζεται η έκθεση «Επιχωματώσεις», ένα κοινό έργο της εικαστικού Χριστίνας Νάκου και της Αννας Παγκάλου, sound artist και performer, στον δεύτερο σταθμό του εγχειρήματος Transiens Nostrum, που αναπτύσσεται ως περίπλους σε λιμάνια της Μεσογείου. Επ. Παπαδάμ 3, Ερμούπολη, στις 18.00.

Η ομάδα Blackbird ανεβάζει στο θέατρο Σοφούλη για παιδιά άνω των τεσσάρων ετών και για μόνο τέσσερις παραστάσεις το διάσημο έργο του Λούις Σεπούλβεδα «Η ιστορία του γάτου που έμαθε σ’ ένα γλάρο να πετάει» (φωτ.), σε σκηνοθεσία και θεατρικό κείμενο της Ανθής Ιωαννίδου, ενώ συμμετέχουν οι ηθοποιοί Μαρκέλλα Καραπιπέρη, Γιώτα Κασιμιάδου, Χρύσα Σεραφείμ, Γιώργος Τερζής. Τραπεζούντος 5, Καλαμαριά, στις 18.15.

Υστερα από 25 χρόνια δημιουργικής και κοινής πορείας και έχοντας δημιουργήσει φανατικό κοινό, οι Human Touch θα εμφανιστούν στο Jazzét Music Hall. Αν και δεν χρειάζονται συστάσεις, το γκρουπ αποτελούν οι μουσικοί Ντέιβιντ Λιντς, Γιώτης Κιουρτσόγλου και Σταύρος Λάντσιας. Στρ. Καραϊσκάκη 99, Χαϊδάρι, στις 21.30.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή