Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (23/05)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (23/05)

«Ραντεβού στον Ηλιο» ονομάζεται η έκθεση με την προσμονή του καλοκαιριού και τη συμμετοχή των: Chris Akordalitis, Elias Kafouros, Stelios Karamanolis, Iliodora Margellos...

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα 70 χρόνια του γιορτάζει ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής και το κάνει προσφέροντας ένα Masterclass με την πρώην υπότροφό του, τη σοπράνο Χριστίνα Πουλίτση. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι τουλάχιστον επιπέδου Α΄ Ανωτέρας, ενώ μαζί της θα είναι στο πιάνο ο Δημήτρης Γιάκας. Οι σπουδαστές θα διδαχθούν δύο άριες της επιλογής τους και στη συνέχεια θα τις παρουσιάσουν ενώπιον του κοινού Δευτέρα, Τετάρτη 16.00-20.00 και Τρίτη, Πέμπτη 15.00-20.00 στο Μέγαρο Μουσικής.

«Ραντεβού στον Ηλιο» (φωτογραφία) ονομάζεται η έκθεση με την προσμονή του καλοκαιριού και τη συμμετοχή των: Chris Akordalitis, Elias Kafouros, Stelios Karamanolis, Iliodora Margellos, Diamantis Sotiropoulos, Despina Stokou, The Callas (Lakis & Aris Ionas), Tatiana Zagari (Pottato) στα Δύο Χωριά στην Ακρόπολη. Λεμπέση 5-7 και Πορίνου 16. Τρίτη – Παρασκευή από τις 11.00-19.00 και Σάββατο 11.00-18.00.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τεχνών της Rolex την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί μια συζήτηση μεταξύ του Walter Murch και του Γιώργου Μαυροψαρίδη για την τέχνη του μοντάζ, με συντονιστή τον Ορέστη Ανδρεαδάκη και διαθέσιμη ελληνική μετάφραση. Κινηματογράφος Αστορ από τις 19.00 έως τις 21.00 με κράτηση θέσεων στο site www.rolex.org.

Ομιλία της συγγραφέως και associate editor του περιοδικού Opera Now Ελενας Ματθαιοπούλου θα δοθεί στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ και στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του αφιερώματος στη Μαρία Κάλλας με θέμα «Η Ιερή Φλόγα». Στις 19.30.

«Οι Μικρασιάτισσες. Το μεγάλο εικονοστάσι της μνήμης…» είναι ο τίτλος της καινούργιας δουλειάς του Βαγγέλη Παππά στην Γκαλερί Αργώ, που εγκαινιάζεται σήμερα στις 19.00. Νεοφ. Δούκα 5, Κολωνάκι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή