Προτάσεις

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αφιέρωμα

Κινηματογραφική μουσική στο Τριανόν

Μια ωραία ιδέα για το πρωί της Κυριακής: συναυλία κινηματογραφικής μουσικής με την ορχήστρα νέων μουσικών The Underground Υouth Orchestra, στις 11.30 το πρωί στον κινηματογράφο Τριανόν (Κοδριγκτώνος 21 και Πατησίων 101). Συνθέσεις σπουδαίων μουσικών από ταινίες – μύθους. Η συναυλία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Λεωνίδα Παπαγεωργίου, λάτρη του κινηματογράφου και ιδιοκτήτη του «Τριανόν», που έφυγε πριν από λίγες ημέρες τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Τρίκαλα

Τα νέα έργα του Θ. Κατσιπάνου

Στην γκαλερί «Αlma» των Τρικάλων, που έχει συμβάλει ώστε να μπει η πόλη στον εικαστικό χάρτη της χώρας, παρουσιάζεται η έκθεση ζωγραφικής του Θεόφιλου Κατσιπάνου. Με τίτλο «Αφηγήσεις», η έκθεση είναι πυκνή και αποκαλυπτική της αλληγορικής ματιάς του Θεόφιλου Κατσιπάνου, ταλαντούχου δημιουργού με μεγάλη φαντασία και εντυπωσιακή δεξιότητα στην κατασκευή αλληγορικών σκηνών που λειτουργούν «ιστορίες». Εως 24 Μαΐου (Καρανάσιου 13, Τρίκαλα).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή