5ο Παιδικό Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου

5ο Παιδικό Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Ολυμπιακό μουσείο -ΟΠΑΠ και η Lidl Hellas για δεύτερη συνεχή χρονιά.. ταξιδεύουν Κρήτη και συμμετέχουν στο "Παιδικό Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου".

Με πολύ θετική ενέργεια, διάθεση, αισιοδοξία και αμείωτο μεράκι, πακετάρουμε τις βαλίτσες και τον απαραίτητο αθλητικό μας εξοπλισμό… Η δραστήρια ομάδα του Ολυμπιακού μουσείου, με την αποκλειστική χορηγική υποστήριξη της Lidl Hellas αλλά και συνοδεία αγαπημένων Ολυμπιονικών, ξεκινά ακόμη πιο δυνατά φέτος το ταξίδι της, για το 5ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, στην όμορφη και φιλόξενη Κρήτη. Οι ετοιμασίες συνεχίζονται πυρετωδώς για την άρτια οργάνωση της πρωτότυπης εκπαιδευτικής δράσης που πραγματοποιείται στις 13, 14 και 15 Ιουνίου και είναι ολότελα αφιερωμένη στα παιδιά!… Το Φεστιβάλ, που γιορτάζει φέτος τα πέντε χρόνια επιτυχημένης διοργάνωσης, υποδέχεται για δεύτερη συνεχή χρονιά το Ολυμπιακό Μουσείο–ΟΠΑΠ και το πρόγραμμα «ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ» που φάνηκε πως «ξετρέλανε» πριν από ένα χρόνο μικρούς και μεγάλους. Η αξέχαστη εμπειρία που ζήσαμε πέρυσι, καθώς και η άψογη συνεργασία μας με διοργανωτές και εθελοντές της μοναδικής δράσης, δεν μας άφησε και πολλά περιθώρια να αρνηθούμε μια τέτοια δελεαστική πρόταση συμμετοχής μας!!!

Δημοφιλή αλλά και λιγότερο γνωστά.. αρχαία αλλά και σύγχρονα.. όλα αγαπημένα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ, που τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας και δείχνουν δύσκολα και απαιτητικά, θα έχουν την ευκαιρία οι μικροί πρωταγωνιστές της δράσης να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν βιωματικά τα όρια και τις δυνατότητες τους. Κατάλληλα σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα σε ένα ασφαλές, φυσικό και δροσερό περιβάλλον που εμπνέει για υψηλές επιδόσεις και πολλά ρεκόρ.

Και επειδή αναμφισβήτητα η σωστή και ισορροπημένη διατροφή αποτελεί θεμέλιο της υγείας και του υψηλού αθλητισμού, ετοιμαστείτε μετά την ένταση, τη δράση και το ′′κάψιμο′′ των θερμίδων για θρεπτικές συνταγές που όμως θα αποδειχθούν προκλητικά γευστικές. «Μαγειρεύοντας Υγιεινά… Μαγειρεύοντας με Ολυμπιακό μεράκι..» θα πειραματιστείτε, θα δημιουργήσετε, θα απολαύσετε υγιεινή δημιουργική μαγειρική και ας ελπίσουμε θα… προσφέρετε, μικροί μας φίλοι και στους υπολοίπους της οικογένειας… τις νόστιμες λιχουδιές!

Μικροί μας φίλοι…;Αν είστε από 5 έως 15 ετών…σας περιμένουμε μαζί με τους γονείς και την παρέα σας να ζήσουμε όλοι μαζί μια αξέχαστη εμπειρία!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή