Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Ιδρυμα Θεοχαράκη φιλοξενείται η 7η Μπιενάλε Φοιτητών Σχολών Καλών Τεχνών Ελλάδας ώς τις 15 Ιουνίου.

Ο Ουκρανός συγγραφέας Αντρέι Κούρκοφ συνομιλεί με τον Ανταίο Χρυσοστομίδη στις 8.30 μ.μ. στον Ιανό (Σταδίου 24).

Παρουσίαση του μυθιστορήματος της Αμάντας Μιχαλοπούλου «Η γυναίκα του Θεού» στις 9 μ.μ. στο Νομισματικό Μουσείο.

Συναυλία με τους Baby Guru και τους Tango With Lions στις 9 μ.μ. στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Με την παράσταση «Ρει» της ομάδας Ηχόδραμα συνεχίζεται το Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων στο Ιδρυμα Κακογιάννης, στις 9 μ.μ.

Στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Αστυνομικό Μυθιστόρημα, συνδετικός κρίκος Ελλάδας-Ισπανίας» και ομιλητές τους Πέτρο Μάρκαρη και Αλφόνσο Ματέο-Σαγάστα στις 7 μ.μ. στο Ινστιτούτο Θερβάντες (Μητροπόλεως 23).

Παρουσίαση της συλλογής διηγημάτων του Βαγγέλη Προβιά με τίτλο «Τα μαύρα παπούτσια της παρέλασης και άλλες ιστορίες» (εκδ. Ολκός) στις 8.30 μ.μ. στη Στοά του Βιβλίου.

Συζήτηση για τον ρόλο των φιλοσόφων στη δημόσια σφαίρα με ομιλητές τους Θεοδόση Π. Τάσιο και Θεοφάνη Τάση στις 8.30 μ.μ. στο Ωδείο Αθηνών.

Το έργο «Ερημος» σε σύλληψη και χορογραφία Νατάσας Παπαμιχαήλ επιστρέφει για πέντε παραστάσεις στο Θέατρο «Olvio» (Φαλαισίας 7) στις 9.30 μ.μ.

Συζήτηση με θέμα «Η εκποίηση της δημόσιας κτήσης – Το νομοσχέδιο για τους αιγιαλούς και τις παραλίες» στις 6.30 μ.μ. στον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων.

Εκθεση σκίτσου του Μάνου Κεφαλόπουλου με τίτλο «Γκόρκι- Βίγκελαντ, one way» φιλοξενείται στον Πολυχώρο «Αλεξάνδρεια» (Σπάρτης 14).

Εναρξη του 1ου Scratch Festival για νέους καλλιτέχνες και περφόρμερ στις 9 μ.μ. στον Τεχνοχώρο Cartel (Μικέλη 4).

Εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο του Παύλου Τσίμα «Ο Φερετζές και το πηλήκιο» (εκδ. Μεταίχμιο) στις 9 μ.μ. στο Public Συντάγματος.

Παρατείνεται ώς τις 2 Ιουλίου η έκθεση της Ελένης Πολυχρονάτου «Το Ταξίδι» στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Διέλευσις» (Λέσβου 15).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή