Προτάσεις

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΡΟΒΟΛΗ

Ρωσικό σινεμά στο Τριανόν

Στο αγαπημένο μας Τριανόν, στην Κοδριγκτώνος 21 κοντά στην πλατεία Βικτωρίας, πραγματοποιείται αυτές τις μέρες το 4ο Φεστιβάλ Ρωσικού Κινηματογράφου που διοργανώνει η εταιρεία Leda-Film και το XL-Group με τη στήριξη του υπουργείου Πολιτισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες βραβευμένες ταινίες όπως το έργο «Το μετρό» του Α. Μεγκέρντιτσεβ, που θα προβληθεί απόψε στις 10.30 μ.μ.

Πληροφορίες: τηλ. 210-82.15.469.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ

Η Ιζαμπέλ Ιπέρ στη Στέγη Γραμμάτων

Απόψε Παρασκευή στις 9 και αύριο Σάββατο στις 2 μ.μ. θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη μεγάλη Γαλλίδα ηθοποιό Ιζαμπέλ Ιπέρ στην παράσταση «Ψευδοεξομολογήσεις», που φιλοξενείται στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Η πολυβραβευμένη ηθοποιός προΐσταται του διάσημου παρισινού θιάσου του θεάτρου Οντεόν, ο οποίος ανεβάζει τη γνωστή κωμωδία του Μαριβό, μέσα από την εκσυγχρονισμένη σκηνοθετική ματιά του Ελβετού Λικ Μποντί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή