Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βραδιά όπερας για την ενίσχυση του Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας με τους Τζούλια Σουγλάκου, Ειρήνη Καράγιαννη, Βαγγέλη Χατζησίμο και Δημήτρη Γιάκα στις 9 μ.μ. στον κήπο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου.

Παρουσίαση του βιβλίου «Εγκλημα στα Μανιάτικα» του Γιώργη Μασσαβέτα (εκδ. της Εστίας) στις 7 μ.μ. στο Public Συντάγματος.

Η παράσταση «Η Ζάκυνθος ομιλεί» σε σκηνοθεσία Αναστασίας Παπαστάθη παρουσιάζεται από σήμερα στο Παλαιό Πανεπιστήμιο (Θόλου 5), στις 9 μ.μ.

Εγκαίνια έκθεσης του Τσέχου καλλιτέχνη και καθηγητή στη Σχολή Καλών Τεχνών Πράγας Vratislav Sevcik με τίτλο «In space» στις 8 μ.μ. στον «Τεχνοχώρο» (Λεμπέση 4).

Πρεμιέρα της παράστασης «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη σε διασκευή Σπύρου Α. Ευαγγελάτου και σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις στις 9 μ.μ. στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», στο Βύρωνα.

Παρατείνεται ως τις 25 Ιουλίου η έκθεση « Η πόλη απ’ την Ακρόπολη- 3 γλύπτες κοιτούν την Αθήνα» των Χρήστου Μπληγιάννου, Ηλία Σιψά και Ευάγγελου Χατζή στην γκαλερί «Εκφραση – Γιάννα Γραμματοπούλου» (Βαλαωρίτου 9α).

Jumble Sale ρούχων, παπουτσιών, βιβλίων κ.α. από τις 7 μ.μ. στην ταράτσα του Bios (Πειραιώς 84).

Το σύνολο Ex Silentio ερμηνεύει παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια της Δύσης και της Ανατολής στις 8.30 μ.μ. στο Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων.

Παρουσίαση του βιβλίου του Τζίμμυ Κορίνη «Η ώρα του Φοίνικα» (εκδ. Γαβριηλίδη) από το σκηνοθέτη Θανάση Σκρουμπέλο και το δημοσιογράφο Δημήτρη Ζαννίδη στις 8.30 μ.μ. στον χώρο των εκδόσεων Γαβριηλίδη (Αγ. Ειρήνης 17).

Συναυλία με το σχήμα Morange Band στις 9.30 μ.μ. στο Τρένο στο Ρουφ (Σιδ. Σταθμός Ρουφ).

Παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Κ. Ψάλτη «Παναγιές Ελένες» (εκδ. Ικαρος) στις 8.30 μ.μ. στο Polis Art Cafe (Πεσμαζόγλου 5).

Συναυλία των KollektivA στις 10 μ.μ. στο Kookoo (Ιάκχου 17).

Εγκαίνια έκθεσης της Ράνιας Μπέλλου με τίτλο «Forty Floating Moons» στην γκαλερί Καλφαγιάν (Χάρητος 11).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή