Η Πολιτιστική Ατζέντα της Παρασκευής

Η Πολιτιστική Ατζέντα της Παρασκευής

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρεμιέρα της θεατρικής μεταφοράς του έργου της Μάργκαρετ Μίτσελ «Οσα Παίρνει ο Aνεμος – A΄ Μέρος» σε διασκευή και σκηνοθεσία Γρηγόρη Χατζάκη, στις 9.15 μ.μ. στο Θέατρο Επί Κολωνώ (Ναυπλίου 12).

Συναυλία με τα Επτανησιακά Πολιτιστικά Σωματεία Αττικής και τους σολίστ Μαργαρίτα Συγγενιώτου, Γιώργο Σαμαρτζή, Διονύση Σούρμπη κ.ά. στις 9 μ.μ. στο Ηρώδειο.

Συναυλία της μπάντας της Φιλαρμονικής Εταιρείας της Κέρκυρας στο θέατρο Φρύνιχος, στους Δελφούς, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Μνήμης Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, στις 9 μ.μ.

Το εικαστικό project «Gradient: From Gray to Color Scale» πραγματοποιείται ώς τις 11 Ιουλίου σε δημόσιους χώρους των Ιωαννίνων.

Η Νατάσσα Μποφίλιου ερμηνεύει το έργο του Αγγελου Τριανταφύλλου «Επικίνδυνη ηλικία» στις 9.30 μ.μ. στη Μικρή Επίδαυρο.

Αφιέρωμα στη μουσική παράδοση της Μεσογείου από τον Κωστή Αβυσσινό στις 10 μ.μ. στον χώρο των εκδόσεων Γαβριηλίδη (Αγ. Ειρήνης 17).

Εναρξη του 6ου Athens School Festival 2014 στις 7 μ.μ. στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων.

Εκδήλωση με θέμα «Η Διαχρονική γυναίκα της Θήρας – Η Ελληνίδα του Κάλλους» στις 8.30 μ.μ. στο αίθριο του Συνεδριακού Κέντρου Πέτρου Μ. Νομικού, στα Φηρά Σαντορίνης.

Συναυλία του Γιώργου Νταλάρα με τη συμμετοχή των Ασπασίας Στρατηγού, Αθηνάς Λαμπίρη και Βασίλη Κορακάκη στις 9 μ.μ. στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Η ομάδα Ληνός παρουσιάζει το έργο της Χαρούλας Αποστολίδου «Λαϊκό Σανατόριο Ασβεστοχωρίου. Ούτε Μια Αναπνοή Χαμένη», στις 7 μ.μ. στον αύλειο χώρο του Σανατορίου Καραμάνη, στα Χάνια Πηλίου.

Εγκαίνια του Ιστορικού Κέντρου «Λευκάδιος Χερν» στις 7.30 μ.μ.  στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας.

Η θεατρική ομάδα του Νew Υork Acting Studio παρουσιάζει το έργο «Αναμονή 13 Ονείρων» σε σκηνοθεσία Νίκου Κατή στις 9 μ.μ. στο Θέατρο Αλκμήνη (Αλκμήνης 8).

Ως τις 12 Ιουλίου συνεχίζονται οι παραστάσεις της «Ηλέκτρας» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Δημήτρη Ξανθόπουλου, Παρασκευή ώς Κυριακή στις 9.30 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή