Προτάσεις

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

KALFAYAN GALLERIES

Μνήμες σε αιώρηση

Οσο υποβλητική είναι άλλο τόσο είναι και δυναμική η έκθεση της Ράνιας Μπέλου. Δουλεύει υπογείως και δημιουργεί μια ιδιότυπη συγκίνηση. Με τίτλο «Forty Floating Moons», η έκθεση στην Γκαλερί Καλφαγιάν (Χάρητος 11) παρουσιάζει μια σειρά από αραχνοΰφαντα παλίμψηστα σχεδίων πάνω σε γιαπωνέζικο χαρτί. Εμπνευση είναι η ερωτική αλληλογραφία και οι φωτογραφίες ενός ζευγαριού στη δεκαετία του ’50. Η θραυσματική απεικόνιση γίνεται κομμάτι μιας κοινής μνήμης.

ΣΙΦΝΟΣ

Ατομική έκθεση Γιώργου Χαδούλη

Εγκαινιάζεται αύριο, Σάββατο, στις 8.00 μ.μ., στο Παλαιό Σχολείο στο Κάστρο της Σίφνου, η ατομική έκθεση του Γιώργου Χαδούλη. Αποτελείται από δύο ενότητες, ζωγραφική και κεραμικά, που συνιστούν έργο προετοιμασίας δύο ετών. Στην πρώτη ενότητα παρουσιάζονται οι «Βράχοι»: δεκαπέντε ζωγραφικά έργα σε χαρτί και κολλάζ. Παράλληλα, ως δεύτερη ενότητα, ο ζωγράφος εκθέτει μια σειρά πρωτότυπων κεραμικών (χρηστικών αντικειμένων), ειδικά πλασμένα και ζωγραφισμένα από τον ίδιο. Ως τις 2 Αυγούστου.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή