Προτάσεις

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Video art από όλο τον κόσμο

Ταινίες μικρού μήκους και video art από όλο τον κόσμο προβάλλονται το Σάββατο από τις 12.15 μ.μ. στον χώρο ArtWall, στο πλαίσιο μίας συνεργασίας με το Φεστιβάλ Μηδέν της Καλαμάτας. Το αφιέρωμα, που τιτλοφορείται «Every sentence is an unfinished sentence», περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα φιλμ «Acrobatic sketch» των Vika Ilyushkina και Popova Mayya από τη Ρωσία και «Landlocked/Paddy» της Christina Gangos από την Ιρλανδία (φωτ.). Σοφοκλέους 26. Είσοδος ελεύθερη.

Οι Swing Shoes στο Μέγαρο

Η εκρηκτική Sugahspank παρέα με τους «ασυνήθιστους» τζαζίστες Swing Shoes επισκέπτονται απόψε τον Κήπο του Μεγάρου για μια συναυλία με μαύρα ακούσματα και πολλή διάθεση. Με κύρια χαρακτηριστικά τον αυθορμητισμό και την αυθεντικότητα, μπάντα και ερμηνεύτρια συνδυάζουν τις διαφορετικές τους αφετηρίες σε ένα αποτέλεσμα που περιέχει τόσο προσεγγίσεις της μαύρης μουσικής παράδοσης όσο και δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις. Ωρα έναρξης 9:00 μ.μ., πληροφορίες: 210-7282333.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή