Πολιτιστική ατζέντα Παρασκευής

Πολιτιστική ατζέντα Παρασκευής

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Οι «Πέρσες» του Αισχύλου σε παραγωγή του ΚΘΒΕ παρουσιάζονται στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας, σε σκηνοθεσία της Νικαίτης Κοντούρη. Στις 9.30 μ.μ.

Εγκαίνια >για την ομαδική θεματική έκθεση με τίτλο «Καράβια» της γκαλερί Titanium Yiayiannos. Στις 8.00 μ.μ., στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου 44.

Τελετή λήξηςτου τριήμερου φεστιβάλ κιθάρας, που διεξάγεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Σύρος-Πολιτισμός», με αξέχαστες μουσικές από το rock and roll της δεκαετίας του ’60. Στις 9.00 μ.μ.

Θερινή καλλιτεχνική πρόταση του Εθνικού Θεάτρου η παράσταση με τίτλο «Fantastico – Τα δημιουργημένα συμφέροντα» σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Χατζάκη, στο «Σχολείον», Πειραιώς 52, Αγ. Ι. Ρέντης. Στις 9.00 μ.μ.

Στα Δυο Χωριά μεταφέρονται οι εκδηλώσεις του 4ου Λογοτεχνικού Φεστιβάλ Τήνου, το οποίο φιλοξενεί πολλούς Έλληνες και ξένους πεζογράφους και ποιητές.

Το τζαζ τρίο Interplay περνά από το «Τρένο στο Ρουφ», φέρνοντας μαζί του νεανικό ενθουσιασμό και αυτοσχεδιαστική διάθεση. Στον χώρο «Αποβάθρα», στις 9.30 μ.μ.

Στη Χώρα της Μυκόνου παρουσιάζεται η πρώτη ομαδική έκθεση συνεργατών της Γκαλερί Σκουφά με στόχο την προβολή της σύγχρονης ελληνικής τέχνης σε ευρύτερο, πολυπολιτισμικό κοινό.

Η παράσταση «Κάπου περνούσε μια φωνή» του Ναπολέοντα Λαπαθιώτη παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Ηλία Βογιατζηδάκη, στο Παλαιό Ελαιουργείο της Ελευσίνας, στο πλαίσιο των Αισχυλείων. Στις 8.30 μ.μ.

Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές παραστάσεις του δημοφιλούς «Caveman» της Αναστασίας Παπαστάθη, με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη στον κεντρικό ρόλο. Σήμερα στο Κηποθέατρο της Νίκαιας, στις 9.30 μ.μ.

Στην Τεχνόπολη του Ηρακλείου θα βρίσκονται ο Μάριος Φραγκούλης και η Ελλη Πασπαλά για μια συναυλία με θέμα τις μελωδίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Στις 9.30 μ.μ., είσοδος 15 ευρώ.

Έναρξη της ατομικής αρχιτεκτονικής έκθεσης της Λύτρας Σταυροπούλου με τίτλο «Blue and Black», στην Chili Art Gallery. Στις 8.00 μ.μ., Δημοφώντος 13-15, στο Θησείο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή