Η Πολιτιστική Ατζέντα της Παρασκευής

Η Πολιτιστική Ατζέντα της Παρασκευής

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη συναυλία μουσικής δωματίου των Lily Maisky (πιάνο) και Hrachya Avanesyan (βιολί) αρχίζουν οι εκδηλώσεις του 9ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας, στις 9 μ.μ. στην Παραλία Αύρας.

Εναρξη του Saristra Festival στο ερειπωμένο χωριό Παλιά Βλαχάτα, στη Σάμη Κεφαλονιάς, με τις συναυλίες των Last Drive, The Callas, The Man from Managra κ.α., στις 9 μ.μ.

H παράσταση του ΚΘΒΕ «Πέρσες» σε σκηνοθεσία Νικαίτης Κοντούρη παρουσιάζεται στις 9.15 μ.μ. στο θέατρο «Φρύνιχος» των Δελφών.

Μουσική βραδιά με την Τάνια Κικίδη στις 10 μ.μ. στον Πολυχώρο Χυτήριο (Ιερά Οδός 44).

Τα «Παντρολογήματα» του Νικολάι Γκόγκολ σε μετάφραση και σκηνοθεσία του Γιάννη Μπέζου παρουσιάζονται στις 9 μ.μ. στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων.

Η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «Ρεσιτάλ» στις 9.30 μ.μ. στο Ανοιχτό Θέατρο της Λευκάδας.

Eκθεση φωτογραφίας με τίτλο«Ανακαλύπτοντας το Καζακστάν» φιλοξενείται στο Μουσείο Ελιάς και Λαδιού Πηλίου στην Ανω Γατζέα.

Εκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής με τίτλο «Ανδρος, το Απολλώνιο φως της ζωγραφικής των Κυκλάδων» εγκαινιάζεται στις 9 μ.μ. στο Μουσείο Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης, στην Ανδρο.

Στο Ανοιχτό Θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης, στο Ξυλόκαστρο, παρουσιάζεται απόψε στις 9.15 μ.μ. η παράσταση «Κατάδικός μου» των Ελένης Ράντου, Σάρας Γανωτή και Νίκου Σταυρακούδη.

Συνεχίζεται ως τις 15 Σεπτεμβρίου η ομαδική «White, Grey and a little Red» στο Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης.

Η «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις συνεχίζει την περιοδεία της με μία στάση στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο Σπάρτης, στις 9 μ.μ.

Ως τις 18 Αυγούστου συνεχίζεται η ατομική έκθεση του Κώστα Μπασάνου με τίτλο «Falling» στον χώρο του Sterna Nisyros Residences, στη Νίσυρο.

Στο Θέατρο  Κήπου της Θεσσαλονίκης μεταφέρεται η παράσταση «Caveman» σε διασκευή και σκηνοθεσία Αναστασίας Παπαστάθη, στις 9.30 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή