Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γκαλά όπερας από την Καμεράτα της Βασιλικής Οπερας της Δανίας σε διεύθυνση του Στέφανου Τσιαλή, με σολίστ τη Βασιλική Καραγιάννη στις 9 μ.μ. στο Θέατρο Απόλλων, στην Ερμούπολη Σύρου.

Συναυλία μουσικής δωματίου από τους Αλέξανδρο Σαρακενίδη (πιάνο), Μιχάλη Χόϊπελ (τσέλο) και το κουαρτέτο εγχόρδων «Τρόπος» στις 9 μ.μ. στην Αυλή Ναού Σωτήρος, στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο Αίγινας.

Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει τον «Ιππόλυτο» του Ευρυπίδη σε σκηνοθεσία Λυδίας Κονιόρδου στις 9 μ.μ. στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, στην Καβάλα.

Στο Ρωμαϊκό Ωδείο του Δίου παρουσιάζεται η θεατρική μεταφορά του έργου «Η Γυναίκα της Ζάκυθος» του Διονυσίου Σολωμού σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη, στις 9.15 μ.μ.

Συναυλία του Ψαραντώνη στις 9.30 μ.μ. στο Θέατρο της Κάτω Χώρας Σερίφου.

H παράσταση «Τρωάδες» του Ευρυπίδη σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη παρουσιάζεται στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, στα Χανιά.

Η παράσταση «Caveman» με το Βλαδίμηρο Κυριακίδη συνεχίζει την περιοδεία της με μία στάση στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής, στις 9.30 μ.μ.

Η μουσικοθεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους «Η Τελεία» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μπογδάνου παρουσιάζεται στις 9 μ.μ. στον Πύργο Μπαζαίου, στη Νάξο.

Το νέο μυθιστόρημα του Αντώνη Μπουλούτζα «Ο μεσολαβητής» (εκδ. Κριτική) παρουσιάζεται στις 8 μ.μ. στο Ιδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, στην προκυμαία της Χώρας Τήνου.

Εκδήλωση για τα 50 χρόνια του εκδοτικού οίκου Gutenberg στις 9 μ.μ. στο βιβλιοπωλείο «Το Λογάρι», στο Γαύριο της Ανδρου.

Εγκαίνια της έκθεσης «Ιόνια Νησιά & Δυτική Ελλάδα. Εργα από τα ταξίδια των E. Dodwell και S. Pomardi» στις 8 μ.μ. στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης Κέρκυρας με ομιλίες των επιμελητών, Δέσποινας Ζερνιώτη, διευθύντριας του Μουσείου και John Camp, διευθυντή ανασκαφών Αρχαίας Αγοράς της Αμερικανικής Αρχαιολογικής Σχολής.

Στο Θέατρο Κάστρου Καλαμάτας παρουσιάζονται απόψε οι «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη, στις 9.15 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή