Προτάσεις

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΛΚΥΟΝΙΔΑ

Ντοκιμαντέρ από το AegeanDocs

Εως την ερχόμενη Τετάρτη, στην «Αλκυονίδα», θα προβάλλονται κάθε μέρα βραβευμένα ντοκιμαντέρ του 2ου Φεστιβάλ AegeanDocs, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό (8.30 μ.μ). Αναζητήστε το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του (www.aegeandocs.gr). Οι 16 ταινίες, ελληνικές και ξένες, δίνουν προβάδισμα στην Ιστορία (Φασισμός, Κατοχή), στη μνήμη, στη μετανάστευση. Τα ντοκουμέντα φωτίζονται μέσα από την προσωπική οπτική και άποψη των σκηνοθετών τους. Οποια ταινία κι αν επιλέξετε, δεν θα διαψευστείτε.

ΠΕΡΦΟΡΜΑΝΣ

Παραστατικές τέχνες στο MIRfestival

Τις πιο σύγχρονες τάσεις στις παραστατικές τέχνες φιλοδοξεί να αναδείξει το MIRfestival, που πραγματοποιείται για τέταρτη χρονιά σε διάφορους χώρους της Αθήνας έως τις 3 Δεκεμβρίου. Μεταξύ άλλων, το Rabbithole (Γερμανικού 20) φιλοξενεί την ομάδα χορογράφων Fingersix με το «The paradox of a future in the occidental paradigm» (Παρασκευή 8.30 μ.μ.) και τον David Weber-Krebs με την περφόρμανς «Tonight, Lights Out!» (Σάββατο 9 μ.μ.). Περισσότερες πληροφορίες στο www.mirfestival.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή