Χριστουγεννιάτικη γιορτή με φιλανθρωπικό σκοπό από την Εράσμειο Σχολή

Χριστουγεννιάτικη γιορτή με φιλανθρωπικό σκοπό από την Εράσμειο Σχολή

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της διοργανώνει όπως κάθε χρονιά η Εράσμειος Ελληνογερμανική Σχολή, την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου. Και φέτος, ο σκοπός είναι πάνω απ’ όλα φιλανθρωπικός και με επίκεντρο το παιδί, αφού όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Για τον ιδιαίτερο αυτό σκοπό, οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί, οι  γονείς, οι απόφοιτοι, και οι εργαζόμενοι της Ερασμείου Ελληνογερμανικής Σχολής ,σας προσκαλούν να έρθετε και να περάσετε όμορφα μαζί με τους φίλους σας στις εγκαταστάσεις της Σχολής, στην Κάντζα, την Κυριακή, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έχουν ετοιμάσει για εσάς τα παιδιά της Σχολής μας, θα παρακολουθήσετε θεατρικά δρώμενα από τους μαθητές του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου,  αθλητικούς διαγωνισμούς στο μπάσκετ, αγώνα πόλο, ενώ θα μπορείτε να λάβετε μέρος στο παιδικό εργαστήρι μοντελισμού και πολλές άλλες δράσεις.

Επίσης, θα μπορείτε να διαλέξετε χειροτεχνήματα που έχουν ετοιμάσει οι μαθητές, παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, δωράκια, γούρια και βιβλία. Και ταυτόχρονα να απολαύσετε σπιτικά φαγητά, γλυκά και ξεχωριστές  γερμανικές και αγγλικές λιχουδιές.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή