Προτάσεις

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Η Αγγελική Κοτταρίδη στον «Ιανό»

Η ανασκαφέας της Βεργίνας Αγγελική Κοτταρίδη θα συνομιλήσει με τη δημοσιογράφο Μαργαρίτα Πουρνάρα τη Δευτέρα στις 20.30, στις «Απρόβλεπτες Συναντήσεις» στο καφέ του «Ιανού» (Σταδίου 24). Ποιες είναι οι απαντήσεις που έδωσαν οι αρχαίοι Μακεδόνες σε ερωτήματα που επαναδιατυπώνονται στη δική μας εποχή; Ο Φίλιππος και ο Αλέξανδρος, η σοφία που συσσωρεύθηκε στην ελληνιστική οικουμένη, αναβιώνουν μέσα από τη μαγευτική διήγηση της αρχαιολόγου.

Γ. Ε.

FLORAL

Ταξίδι στον μαγικό κόσμο των μπλουζ

Οι Hrach Altunyan Band, ένα από τα νέα και πολύ αξιόλογα ελληνικά μουσικά σχήματα στον χώρο του μπλουζ/ροκ, εμφανίζονται το Σάββατο στο Floral, στα Εξάρχεια. Με τραγούδια από τον προσωπικό τους δίσκο, αλλά και διασκευές σε κλασικούς ήχους όπως εκείνοι του Muddy Waters και του Johny Lee Hooker, η μπάντα υπόσχεται ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο των μπλουζ, εμπλουτισμένο με τον απαραίτητο δυναμισμό και την ενεργητικότητα της σημερινής εποχής. Στις 10 μ.μ., είσοδος 5 ευρώ.

ΑΙΜ. Χ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή