Τα Δωρεάν της Εβδομάδας

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Τρίτη 21.4

Εγκαίνια της ατομικής έκθεσης ζωγραφικής του Μανώλη Ζαχαριουδάκη (φωτ.) με τίτλο «Cipher» (=κρυπτογράφημα) στην αίθουσα τέχνης «έκφραση-γιάννα γραμματοπούλου». Στις 7.30 μ.μ.

​Βαλαωρίτου 9α

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κυριακή 19.4

Αφιέρωμα στον Σωτήρη Δημητρίου διοργανώνει στο El Viaje Music Bar το βιβλιοπωλείο Βιβλιοστάτης. Ο συγγραφέας σχολιάζει πέντε διηγήματα του που ενέπνευσαν πέντε ταινίες μικρού μήκους, οι οποίες θα προβληθούν. Ομιλητές οι σκηνοθέτες Γ. Καραπιπερίδης, Κ. Μαχαίρας και Κων. Σαμαράς. Στις 9 μ.μ. ​  Κολοκοτρώνη 45, Βύρωνας

Δευτέρα 20.4

Βραδιά αφιερωμένη στον Θανάση Χατζόπουλο στο Καφέ Φίλιον. Ο ποιητής θα συνομιλήσει με την Μικέλα Χαρτουλάρη. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. Στις 8.30 μ.μ.

​  Σκουφά 34, Κολωνάκι

Πέμπτη 23.4

Διάλεξη της καθηγήτριας πολιτικών επιστημών Anne Phillips με θέμα «Η πολιτική του Ανθρώπου: υποσχέσεις και κίνδυνοι» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Είσοδος ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας. Η διανομή αρχίζει στις 5.30 μ.μ. Εναρξη της διάλεξης στις 7 μ.μ. ​  Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη

ΧΟΡΟΣ

Τετάρτη 22.4

Η περφόρμανς χορού «Σε έναν Ιππότη» βασισμένη στο ποίημα της Σ. Βούλγαρη «Επιστροφή στην Αβαλον» παρουσιάζεται στο Βρυσάκι στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης ζωγραφικής «Υπό το φως των κεριών». Χορεύει η Σάντρα Βούλγαρη. Στις 8 μ.μ.

Βρυσακίου 17, Πλάκα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή