Προτάσεις

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

«Απολογία Σωκράτη» σε αρχαία ελληνικά

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του θεάτρου, αλλά και για τα φιλολογικά δεδομένα, που θα παρασταθεί από σκηνής η «Απολογία Σωκράτη» στην αρχαία ελληνική γλώσσα, έτσι όπως την κατέγραψε και τη διαμόρφωσε ο Πλάτωνας. Η παράσταση, που έχει τη σκηνοθετική υπογραφή του Δήμου Αβδελιώδη, πραγματοποιείται από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, με την υποστήριξη του σωματείου «Διάζωμα», και η καλοκαιρινή της περιοδεία ξεκινάει αύριο το βράδυ στις 9.15 μ.μ. στο θέατρο Κήπου της Θεσσαλονίκης. Γ.Ε.

ΛΟΦΟΣ ΣΑΝΗΣ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Tριήμερο φεστιβάλ Jazz on the Hill

Αρχίζει αύριο στον Λόφο της Σάνης στη Χαλκιδική το τριήμερο φεστιβάλ Jazz on the Hill, το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 23ου Sani Festival. Μια ευκαιρία να χαλαρώσουμε! Οσοι βρεθούν στη σκηνή που έχει στηθεί στον πανέμορφο φυσικό χώρο του Λόφου της Σάνης θα ακούσουν τους τζαζίστες Dave Holland, Chris Potter, Lionel Loueke και Eric Harland, σε μια δυναμική αυτοσχεδιαστική παράσταση. Συναυλίες θα πραγματοποιηθούν και το επόμενο Σαββατοκύριακο, στις 9 μ.μ. Σ.Β.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή