Προτάσεις

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΕΝΑΚΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Διεθνής, σύγχρονη φωτογραφία

Πολλά αξιόλογα γεγονότα επισκιάστηκαν λόγω των πολιτικών εξελίξεων. Εως τις 31 Ιουλίου, στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς συνεχίζεται η παρουσίαση των εξαιρετικών εκθέσεων του Athens Photo Festival. Αξίζει να πάτε και να δείτε καλή σύγχρονη φωτογραφία από ξένους και Ελληνες δημιουργούς σε πέντε εκθέσεις: Reframe Memory, Memory Lab, Recorded Memories, Photobook Exhibition, Νέοι Ελληνες Φωτογράφοι 2015 (στη φωτογραφία, συμμετοχή του Ντέιβιντ Μπίρκιν από την έκθεση «Memory Lab»). Ν. Β.

ΑΘΗΝΑ

Latin και jazz στο αθηναϊκό κέντρο

Την ευκαιρία να υποστηρίξουμε με την παρουσία μας το δοκιμαζόμενο κέντρο της Αθήνας δίνουν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων. Τη Δευτέρα, στο προαύλιο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου η δημοτική Big Band συμπράττει με τον βιμπραφωνίστα Χρήστο Ραφαηλίδη και τον πιανίστα της latin-jazz Hector Martignon (φωτ.), σ’ ένα πρόγραμμα με ρυθμούς που ακροβατούν ανάμεσα στην τζαζ και τη latin μουσική. Την Τρίτη, η συναυλία θα επαναληφθεί στον κήπο του Κέντρου Τεχνών του Δήμου Αθηναίων. Στις 9 μ.μ., με ελεύθερη είσοδο.  Δ. ΡΗΓ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή