Προτάσεις

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Τι τυρί θα έδινες σε μια βασίλισσα;

«Φέτα με τη Βασίλισσα» προσφέρει η Κατερίνα Βρανά στον πανέμορφο χώρο του Εργοστασίου Τεχνών Σαντορίνης, στη Βλυχάδα. Η ανατρεπτική stand up ηθοποιός, με όπλο το χιούμορ της, εξολοθρεύει προκαταλήψεις και στερεότυπα και γκρεμίζει τα στεγανά που χωρίζουν τον Ελληνα από τον ξένο. Είναι μια παράσταση για όλες τις ηλικίες, με θέματα όπως ο καιρός, η διεθνής κουζίνα, η γοητεία των πολιτιστικών κλισέ, οι αντιδράσεις του κατσαρού μαλλιού σε συνθήκες αυξημένης υγρασίας και το αιώνιο ερώτημα αν είχες προσκεκλημένη τη βασίλισσα τι τυρί θα της προσέφερες; Στις 24 και 27 Ιουλίου. Γ.Ε.

ΜΥΚΟΝΟΣ

Η νέα δουλειά του Γιώργου Γιώτσα

Ο Γιώργος Γιώτσας είναι ένας εικαστικός καλλιτέχνης, αυτόφωτος και οξυδερκής. Είχα δει την πρώτη του έκθεση στο «Περί Τεχνών» της οδού Ηροδότου, και με είχε εντυπωσιάσει η ικανότητά του να στήνει κόσμους με ετερόκλητα στοιχεία, καθώς και η πλούσια εικονοποιητική φαντασία του που στηρίζεται στο χρώμα και στην υφή των υλικών. Εως τις 31/7, εκθέτει στη Μύκονο (Δημοτική Πινακοθήκη) και με τίτλο «Λευκή θέα», ο Γιώργος Γιώτσας προχωράει ακόμη πιο πολύ, με συνθέσεις υψηλής αισθητικής και εσωτερικής ρώμης. Ν. Β.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή