Τα δωρεάν της εβδομάδας

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Κυριακή 9.8

Στην Γκαλερί Σκουφά της Μυκόνου παρουσιάζεται έως την Πέμπτη (6/8) η ατομική έκθεση φωτογραφίας της Μαρίνας Βερνίκου με τίτλο «Sea Through II» . Μια σειρά φωτογραφιών θαλασσινών τοπίων χρησιμοποιώντας ποικίλους χρόνους έκθεσης και βαθμούς εστίασης του φωτογραφικού διαφράγματος. 

Δήλου 12, Χώρα Μυκόνου

Τρίτη 11.8

Εως τις 2 Σεπτεμβρίου παρουσιάζεται η έκθεση ζωγραφικής του Ανδρέα Κοντέλλη με θέμα «Λήμνος» στο παλιό λιμάνι της Μύρινας, που διοργανώνουν η αίθουσα τέχνης Αποθήκη και ο όμιλος Ανεμόεσσα. Παράλληλα με την έκθεση εγκαινιάζεται ο νέος χώρος της Αποθήκης.

Λήμνος

Στο Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Υδρας η ατομική έκθεση του Αλέξη Βερούκα με τίτλο «Rocky Days» (φωτ.). Δέκα έργα μεγάλων διαστάσεων που ολοκληρώθηκαν από τον ζωγράφο κατά τη διάρκεια του τελευταίου χρόνου στο Παρίσι. Διάρκεια έκθεσης έως τις 30 Σεπτεμβρίου. 

Λιμάνι Υδρας

Πέμπτη 13.8

Στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη στο Αργοστόλι παρουσιάζεται η έκθεση λίθινων γλυπτικών κατασκευών και ζωγραφικής του Κώστα Ευαγγελάτου με γενικό τίτλο «Λιθοκολλάζ-the stone collages» με πρόσφατες γλυπτικές κατασκευές/συνθέσεις του δημιουργού. 

Ι. Μεσολωρά 7 και Βύρωνος, Αργοστόλι Κεφαλονιάς

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή