ΑΤΖΕΝΤΑ

Τα δωρεάν της εβδομάδας

ta-dorean-tis-evdomadas-2097960

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
Τρίτη 25.8

Εκθεση του Γάλλου ζωγράφου Αlain Branche Daunis με τίτλο «Εγινα Ελληνας στην Αίγινα» εγκαινιάζεται στην γκαλερί «Χελώνα».  
Αίγινα

Με μία στάση  στη Δημοτική Αίθουσα Εικαστικών της Μεσσήνης συνεχίζει το ταξίδι της η έκθεση φωτογραφίας της Τζένης Λυκουρέζου, με τίτλο «Matera, η γη των βράχων», που διοργανώνει το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών.  
Μεσσήνη

ΣΙΝΕΜΑ
Τρίτη 25.8

Στο πλαίσιο του 5th Athens Open Air Film Festival, το βραβευμένο ντοκιμαντέρ του Μενέλαου Καραμαγγιώλη «ROM» θα προβληθεί στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου με ταυτόχρονη ερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα. Στις 9 μ.μ.
Πανεπιστημίου 12

ΜΟΥΣΙΚΗ
Πέμπτη 26.8

Συναυλία μουσικής δωματίου με έργα Ravel, Moskovski, Wieniawski, Kodaly και Paganini στις 8.30 μ.μ. στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.   Μ. Ανδρόνικου 6

Παρασκευή 28.8

Μελωδίες από τον ελληνικό κινηματογράφο ερμηνεύει η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Αθηναίων (φωτ.) στον αρχαιολογικό χώρο του Ολυμπιείου. Διευθύνει ο Δημήτρης Μίχας. Στις 9 μ.μ.   Στύλοι Ολυμπίου Διός

Σάββατο 29.8

Η σολίστ του ακορντεόν και συνθέτις Ζωή Τηγανούρια ερμηνεύει μουσικές από όλο τον κόσμο, παραδοσιακά ελληνικά τραγούδια και προσωπικές συνθέσεις της σε μία συναυλία με τίτλο «Ζωή… χωρίς σύνορα» στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού. Στις 9 μ.μ.
Ιωαννίνων και Καπανέως