Τα δωρεάν της εβδομάδας

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Κυριακή 6.9

Συνεχίζεται έως τις 10 Ιανουαρίου 2016 η έκθεση «Σαμοθράκη. Τα Μυστήρια των Μεγάλων Θεών» και οι παρουσιάσεις της στο Μουσείο Ακρόπολης. Ξεναγήσεις θα γίνονται με δελτία συμμετοχής.

 Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15

Εγκαίνια του εικαστικού έργου «Ελευση – Χώρος – Χρόνος -Ενέργεια. Το σώμα στο βιομηχανικό τοπίο της Ελευσίνας» (φωτ.) και της περφόρμανς της Αιμιλίας Μπουρίτη στην παραλία Ελευσίνας, στο πλαίσιο των φετινών Αισχυλείων.   Ελευσίνα

Η ομαδική εικαστική έκθεση «Η περίπτωση Καποδίστρια» ολοκληρώνεται στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αίγινας, στο πλαίσιο του εικαστικού προγράμματος Fistiki Fest 2015, σε επιμέλεια της Ιριδας Κρητικού. Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στο έργο, τους τόπους, τα γεγονότα και τις συναντήσεις στη ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια.

Σπύρου Ρόδη 16, Αίγινα

Τετάρτη 9.9

Εγκαίνια της έκθεσης της Μαρίας Λοϊζίδου «A Transfer» («Μεταβίβαση») που διοργανώνει ο ΝΕΟΝ στο μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο του Κεραμεικού. Η επιμέλεια είναι της Συραγούς Τσιάρα, διευθύντριας του Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης.

Κεραμεικός

ΜΟΥΣΙΚΗ

Κυριακή 6.9

«Ολοι μαζί τραγουδάμε. Το νησί μια παρέα». Γιορτινή βραδιά στην Καρδιανή της Τήνου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τήνου που διευθύνει ο Θέμης Ροδαμίτης. Το πρόγραμμα της βραδιάς είναι ένα αφιέρωμα σε σύγχρονους Ελληνες τραγουδοποιούς. Στις 8 μ.μ.  Καρδιανή, Τήνος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή