Πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Εγκαίνια στον Κεραμεικό για την έκθεση της Μαρίας Λοϊζίδου «A Transfer. Μεταβίβαση» που διοργανώνει ο οργανισμός ΝΕΟΝ σε επιμέλεια της Συραγούς Τσιάρα, διευθύντριας του Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 31 Οκτωβρίου.

• Εως και την Πέμπτη (10/9) συνεχίζεται στο Θέατρο 104 η παρουσίαση της εικαστικής performance της Ματίνας Μέγκλα εμπνευσμένης από τους πίνακες του Τσέχου φωτογράφου Jan Saudek. Ερμηνεύουν οι Νάνσυ Σταματοπούλου και Θανάσης Ακοκκαλίδης. Ωρα έναρξης 9 μ.μ. Ευμολπιδών 41, Γκάζι.

• Η ταινία «Για όλα φταίει το γκαζόν» (Josiane Balasko) προβάλλεται στην αυλή του Πολυχώρου Χυτήριο στο πλαίσιο κύκλου μεταμεσονύκτιων προβολών. Ωρα έναρξης 11 μ.μ. Ιερά Οδός 44, Γκάζι.

• Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Θάνου Κονδύλη «Εγκλημα στην αρχαία Αμφίπολη» (εκδ. Ψυχογιός) στο καφέ του βιβλιοπωλείου Ιανός. Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσει ο δημοσιογράφος Νίκος Θρασυβούλου, ενώ ανάγνωση αποσπασμάτων θα κάνει ο ηθοποιός Βασίλης Παλαιολόγος. Ωρα έναρξης 8.30 μ.μ. Σταδίου 24.

• Στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής» δίνουν τη συναυλία τους «Καινούργιο φιλί» η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης. Με τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία, καθώς και επιλογές από σπουδαία ελληνικά τραγούδια. Ωρα έναρξης 9 μ.μ. Γαρδίκη και Σμόλικα, Ηλιούπολη.

• Συναυλία δίνει στο Θέατρο Δάσους Θεσσαλονίκης ο Σωκράτης Μάλαμας γιορτάζοντας την τριαντάχρονη του πορεία επί σκηνής. Η βραδιά είναι η τελευταία συναυλία της φετινής καλοκαιρινής του περιοδείας ανά την Ελλάδα. Ωρα έναρξης 8.30 μ.μ.

• Στο Θέατρο Αυλαία της Θεσσαλονίκης έχει πρεμιέρα η «Ωραία Ελένη» του Οφενμπαχ σε σκηνοθεσία του Παναγιώτη Αδάμ και ενορχήστρωση/διασκευή του Μιχάλη Παπαπέτρου. Ερμηνεύουν οι Ελένη Λιώνα, Νίκος Στεφάνου, Τίμος Σιρλαντζής, Αντώνης Σιγάλας κ.ά. Ωρα έναρξης 9 μ.μ. Πλατεία ΧΑΝΘ, Θεσσαλονίκη.

• Στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων εγκαινιάζεται αύριο η έκθεση ζωγραφικής «Η Ληστεία» του Ιρακινού καλλιτέχνη Falah Ghati που θα διαρκέσει έως τις 25 του μήνα. Ωρα έναρξης των εγκαινίων στις 7 μ.μ. Αίθουσα «Κ. Καβάφης», Ακαδημίας 50.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή