Τα δωρεάν της εβδομάδας

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Κυριακή 27.9

Τελευταίες μέρες στο Γαλλικό Κατάλυμα στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου για την έκθεση φωτογραφίας «Λουόμενοι»  του Δημοσθένη Γαλλή που παρουσιάζεται έως και την Τετάρτη 30/9.  Ρόδος

Παρασκευή 2.10

Εγκαίνια της ατομικής έκθεσης ζωγραφικής της Σταυρούλας Χριστοπούλου «Divergent thinking» στην γκαλερί του Black Duck. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 12 Οκτωβρίου.

Χρήστου Λαδά 9α, τηλ. 210 3234760

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κυριακή 27.9

Παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Μαρλένας Πολιτοπούλου (εκδ. Μεταίχμιο) στο περίπτερο 10-12 στο 44ο Φεστιβάλ Βιβλίου. Η συγγραφέας θα υπογράφει βιβλία. Από τις 7 έως τις 9 μ.μ.

Ζάππειο

Πέμπτη 1.10

Στη Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ωνάση πραγματοποιείται η εκδήλωση με θέμα «Πρόσβαση στον Πολιτισμό και τη Γνώση» στο πλαίσιο της δημοσιότητας για την παρουσίαση του έργου «Ανοικτές Διαδικτυακές Πλατφόρμες Γραμμάτων και Τεχνών». Ωρα έναρξης 10 π.μ.  Αισχίνου 7, Πλάκα

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Δευτέρα 28.9

Εναρξη του τετραήμερου σεμιναρίων, εργαστηρίων και συναυλιών με ελεύθερη είσοδο στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας. Το πρόγραμμα της εβδομάδας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σεμινάριο μπάσου, ντραμς, τεχνικής σύγχρονου τραγουδιού, φωνητικής κ.ά.

Ιπποκράτους 41,

τηλ. 210 36.34.000

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή