Παιδική εκδήλωση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

Παιδική εκδήλωση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι στο Βιβλιοπωλείο Ιανός  (Σταδίου 24,στον Παιδότοπο) η Παιδική Νομική Βιβλιοθήκη, προσκαλεί τους μικρούς της φίλους σε μια διαδραστική και διασκεδαστική παιδική εκδήλωση.

Έτσι στο βιβλιοπωλείο θα γίνει ένα χαρούμενο παιγνίδι προσομοίωσης δικαστηρίου με «συνειδητοποιημένα» ζωάκια που θα διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους!

Την απολαυστική παρουσίαση του βιβλίου «Ζητείται δικηγόρος με μουστάκια και ουρά» και τη δραματοποίησή του θα κάνει ή ίδια η συγγραφέας Ελένη Σβορώνου.

Μια ευχάριστη και συνάμα εκπαιδευτική παιδική εκδήλωση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΥΡΑ!

Γιατί τα ζώα δικαιούνται την προστασία μας

Συγγραφέας: Ελένη Σβορώνου

Εικονογράφηση: Mark Weinstein

Πρόλογος : Θεοδότα Νάντσου, Επικεφαλής πολιτικής WWF Ελλάς

Η σειρά ΠΑΙΔΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, που επιμελείται η Μαρίζα Ντεκάστρο, συγγραφέας και κριτικός βιβλίων για παιδιά, κυκλοφορεί το δέκατο βιβλίο της σειράς με τίτλο ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΥΡΑ!

Ο Μπαρμπαρόσα, ένας σκύλος που τον εγκατέλειψε το αφεντικό του θα συναντήσει τον σοφό Μπαρμπούνη, που τον ψάρεψαν μπαμπέσικα με δυναμίτη. Οι δυο τους θα γίνουν μια παρέα με όλα τα κατατρεγμένα ζώα που υποφέρουν άδικα: τη Λεό μια λεοπάρδαλη από γουναράδικο, ένα δελφίνι από το δελφινάριο, έναν παπαγάλο από το pet shop και πολλά άλλα. Όλοι μαζί αποφασίζουν να πάνε στο σχολείο για να μάθουν τη γλώσσα των ανθρώπων και τους νόμους τους. Έτσι με τον Μπαρμπαρόσα δικηγόρο τους, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους.

Οι μικροί αναγνώστες καλούνται στο τέλος του βιβλίου να βοηθήσουν τα ζώα μαθαίνοντας μέσα από ευχάριστες και εκπαιδευτικές δραστηριότητες τους νόμους που τα αφορούν.

Έκδοση 2015 Σελ.: 112, Σχήμα : 14 x 21  ISBN 978-960-562-370-8 Τιμή: 15 € φ.π.

Η σειρά απευθύνεται και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, προτρέποντάς τους να διαβάσουν τις ιστορίες αυτές μαζί με τα παιδιά και να συζητήσουν στη συνέχεια για τα ζητήματα που αναδεικνύονται.

Η σειρά Παιδική Νομική βιβλιοθήκη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον φορέων και θεσμών όπως της UNESCO, του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων και του Υπουργείου Δικαιοσύνης, το οποίο και έθεσε υπό την αιγίδα του όλη τη σειρά, αρχής γενομένης από το «Το Σύνταγμα της Ελλάδας για παιδιά».

Τα βιβλία διατίθενται στον εκδοτικό οίκο ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ και στον διαδικτυακό του χώρο (www.nb.org) και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή