Προτάσεις

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΛΛΑΔΑ

Διαγωνισμός ταινιών μικρού μήκους

Δεκαπέντε ταινίες μικρού μήκους Ελλήνων δημιουργών διαγωνίζονται σε διάφορες πόλεις (Ρόδο, Χανιά, Πτολεμαΐδα, Κέρκυρα, Βέροια, Ξάνθη, Ηράκλειο και Παρίσι), την ίδια ημέρα και ώρα, με «ζωντανή» αναμετάδοση των αποτελεσμάτων, στο πλαίσιο του Micro μ Festival. Στην Αθήνα η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Σημείο Πολιτισμού Χυτήριο (Ιερά Οδός 44 και Μεγ. Αλεξάνδρου). Στις 7.30 μ.μ. Περισσότερες πληροφορίες για τις ταινίες και τα σημεία προβολών στο www.micromfestival.gr.

Αιμ.Χ.

ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ

Ελληνική μυθολογία στην Ακρόπολη

Αφηγήσεις για μικρούς και μεγάλους ξεκινούν αύριο στο «Σπίτι των Παραμυθιών» («Το μουσείο αλλιώς») στην Ακρόπολη. Με αφορμή το θέμα της νέας έκθεσης «Δράκοι και τέρατα από της γης τα πέρατα», που παρουσιάζεται στον χώρο (ο οποίος ανήκει στο Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών), ο Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην ελληνική μυθολογία. Αύριο «Ο Ηρακλής και τα μυθικά τέρατα» και «Ο κύκλος του αίματος: η γενιά των Ατρειδών».

Ιωσήφ των Ρογών 11 & Λεμπέση, τηλ. 210-43.13.332.

Σ.Β.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή