Τα δωρεάν της εβδομάδας

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δευτέρα 19.10

«Η ελληνική Ιστορία στο έργο του Θανάση Βαλτινού» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που πραγματοποιείται στο Αστικόν Καφενείο «Ανω Πουρναρούσα» στο Παγκράτι. Θα μιλήσουν οι Γιώργος Αριστηνός, Δημήτρης Παϊβανάς, Σταυρούλα Τσούπρου και ο Θανάσης Βαλτινός. Αποσπάσματα διαβάζει η ηθοποιός Φωτεινή Καραγκούνη. Ωρα έναρξης 8 μ.μ.  Ευφράνορος 10, πλατεία Πλαστήρα

Το νέο βιβλίο του Δημήτρη Νόλλα «Μάρμαρα στη μέση» (εκδ. Ικαρος) παρουσιάζεται σε συνεργασία με τον Φιλοπρόοδο Ομιλο Υμηττού στο Θέατρο του Φ.Ο.Υ. Θα μιλήσουν οι Αλέξης Ζήρας, Κώστας Καλημέρης, Αννη Ουτζιλαούρη, Ισμήνη Ραντούλοβιτς. Αποσπάσματα θα διαβάσει ο Μανώλης Μαυροματάκης. Ωρα έναρξης 7.30 μ.μ.  Ανδρέα Λεντάκη και Αμισού (πλατεία Υμηττού)

Τρίτη 20.10

Διάλεξη της ερμηνεύτριας του θεάτρου Chiara Guidi στο Θέατρο Πόρτα. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. Συμμετέχουν Ξένια Καλογεροπούλου και Θωμάς Μοσχόπουλος. Ωρα έναρξης 6 μ.μ.  Μεσογείων 59

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Τρίτη 20.10

Στην γκαλερί Τεχνοχώρος παρουσιάζεται η έκθεση των Αμήλιας Παπαγεωργίου και Βίβιαν Χαλκίδη, με τίτλο «Σύγχρονες Δυστοπίες» (φωτ.). Εως τις 7 Νοεμβρίου.

Λεμπέση 4 & Μακρυγιάννη

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή