Προτάσεις

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΥΜΗΤΤΟΣ

Αγνωστα μονοπάτια και γεύση από μέλι

Σχεδιασμένη από την αρχαιολόγο Χρύσα Κοντογεωργοπούλου (διδάκτωρ του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Παν. Αθηνών και πιστοποιημένη ξεναγό) η περιήγηση «Του Υμηττού το Μέλι» υπόσχεται στους συμμετέχοντες άγνωστα μονοπάτια και συναρπαστικές ιστορίες από καιρούς βυζαντινούς, καθώς και μια γεύση από το μέλι του Υμηττού σε ζυμωτό ψωμί. Οργάνωση: Big Olive (bigolive.org), 20 ευρώ ανά συμμετέχοντα, αύριο Σάββατο, 10.30 π.μ. Κρατήσεις: email στο [email protected] με sms στο 6940-260.000 ή τηλεφωνικά στο 215-54.02.986. Η. Μ.

«ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ»

Χορός ανάμεσα σε αδιέξοδα

Η παράσταση χορού που συζητήθηκε περισσότερο την περασμένη σεζόν συνεχίζει την πορεία της για όσους την έχασαν. «Στην άκρη του βατήρα» από την ομάδα χορού Αμάλγαμα στο «Μπαγκλαντές» σε σκηνοθεσία και χορογραφία της Μαρίας Γοργία, ερμηνεία της Σάνιας Στριμπάκου. Μια γυναίκα «κολυμπά» ανάμεσα στις δοξασίες, τις αντιφάσεις και στα αδιέξοδα που κατά κύριο λόγο η ίδια δημιουργεί στον εαυτό της.

Η είσοδος είναι ελεύθερη με προαιρετική συνεισφορά. Χαλκοκονδύλη 35, τηλ. 6944-686.991.

Σ.Β.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή