Προτάσεις

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

GAGARIN 205

Με δύναμη από τη Νέα Υόρκη

Μια από τις πιο δυναμικές νεοϋορκέζικες μπάντες από τον χώρο του indie rock, με το όνομα Α Place to Bury Strangers, έρχεται το Σάββατο στην Αθήνα και στο Gagarin 205, παρέα με τους πιο ψυχεδελικούς Grooms, επίσης από τη Νέα Υόρκη. Πολύ αγαπητοί στο ελληνικό κοινό και με 4 πια άλμπουμ στο «οπλοστάσιό» τους, είναι περισσότερο από όλα γνωστοί για τις αξέχαστες ζωντανές τους εμφανίσεις, θορυβώδεις αλλά εκλεπτυσμένες, χάρη στα «μαγικά» –δικής του κατασκευής– πετάλια του κιθαρίστα Ολιβερ Ακερμαν. Στις 9 μ.μ. Λιοσίων 205.

Αιμ. Χ.

ΠΛΑΚΑ

Μουσική αφήγηση στην «Απανεμιά»

Στην μπουάτ «Απανεμιά» στην Πλάκα επιστρέφει απόψε το δίδυμο της αφηγήτριας Νίκης Κάπαρη και  του μουσικού και συνθέτη Γιάννη Ψειμάδα  με την  παράσταση αφήγησης και τραγουδιού «Κόκκινα χείλη φίλησα». Μαζί τους η Ολγα Πάσχου και ο Τάκης Τζουνάκος στα τραγούδια και στο πιάνο. Θα είναι όπως πάντα μια ονειρική βραδιά.  Η ιδιαίτερη και ζεστή ατμόσφαιρα  του χώρου μπλεγμένη με  παραμύθια  και  ξεχασμένους θρύλους για τον έρωτα. Ωρα έναρξης  8.30 μ.μ. Μνησικλέους και Θόλου 4, τηλ. 210-32.48.580.

Σ.Β.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή