6ος Διαγωνισμός Μηχανικής EBEC Athens

6ος Διαγωνισμός Μηχανικής EBEC Athens

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είσαι φοιτητής μηχανικός και σπουδάζεις στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο;

Επιδιώκεις συνεχώς να αναπτύσσεις τις γνώσεις σου και τις δεξιοτεχνίες σου και αναζητάς καθημερινά νέες προκλήσεις;

Θες να έρθεις σε επαφή με εκπροσώπους των μεγαλύτερων εταιριών που απασχολούν σήμερα μηχανικούς στην Ελλάδα;

Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο μεγαλύτερος Ευρωπαϊκός διαγωνισμός μηχανικής είναι γεγονός!

Ο φοιτητικός εθελοντικός οργανισμός BEST Athens διοργανώνει το EBEC (European BEST Engineering Competition), το διαγωνισμό μηχανικής που πραγματοποιείται από φοιτητές για φοιτητές, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Νέοι από όλες τις Πολυτεχνικές Σχολές  έχουν τη δυνατότητα να αναμετρηθούν σε 4μελείς ομάδες επιλέγοντας ανάμεσα στις δύο κατηγορίες: Team Design – πρακτική ομαδική κατασκευή και Case Study – θεωρητική προσέγγιση ενός επιχειρησιακού προβλήματος. Τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη κατηγορία οι φοιτητές έρχονται σε επαφή με ρεαλιστικά και επίκαιρα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εταιρίες. Οι συμμετέχοντες θα διεκδικήσουν μία θέση στον εθνικό γύρο που θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη στα Χανιά, με απώτερο στόχο τον πανευρωπαϊκό τελικό, στο Βελιγράδι της Σερβίας, τον ερχόμενο Αύγουστο!

Στις 12-14 Δεκεμβρίου 2015 στο κτήριο διοίκησης του ΕΜΠ, αίθουσα τελετών κάνε εσύ το πρώτο βήμα και τόλμησε να κατακτήσεις την κορυφή της Ευρώπης!

Ακόμα το σκέφτεσαι;

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο ebec.ntua.gr

Site EBEC Athens: http://ebec.ntua.gr

Πέρα από τη διοργάνωση του ετήσιου διαγωνισμού,ο εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός BEST (Board of European Students of Technology) δραστηριοποιείται σε ευρωπαϊκό επίπεδο, συντελούμενος στο σύνολό του από φοιτητές Ανώτατων Τεχνικών και Πολυτεχνικών ιδρυμάτων της Ευρώπης, με στόχο να ενισχύσει την διαφορετικότητα και ταυτόχρονα να αναπτύξει τις ικανότητες των φοιτητών μέσω της συνεργασίας.

Η τοπική ομάδα BEST Athens, δραστηριοποιείται από το 1997 μέχρι και σήμερα, προσφέροντας στους σπουδαστές του ΕΜΠ την ευκαιρία να συμμετέχουν, τόσο τοπικά όσο και ευρωπαϊκά, σε διεθνή συνέδρια και ακαδημαϊκά σεμινάρια, να αναπτύξουν δεξιότητες σε διαφορετικούς τομείς, να δημιουργήσουν δεσμούς φιλίας και να διεκδικήσουν ευκαιρίες καριέρας, αποδεικνύοντας τελικά πως οι φοιτητές- μηχανικοί είναι πανευρωπαϊκά ενεργοί κι αναζητούν συνεχώς νέες οδούς εξέλιξης!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή