Πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Passport με τον Μπάμπη Στόκα και την Ανδριάνα Μπάμπαλη. Μαζί τους η Φρόσω Στυλιανού. Συμμετέχουν οι μουσικοί Δημήτρης Καρασούλος, Χάρης Χαραλάμπους, Δήμος Πολυμέρης, Γιώργος Παχής, Δημήτρης Κλώνης και Δημήτρης Μπέλλος. Η παράσταση θα επαναληφθεί στις 9, 16 και 23 Ιανουαρίου. Οι πόρτες ανοίγουν στις 11.30 μ.μ. (έναρξη στις 1 π.μ.). Κεραμεικού 58 και Μαραθώνος, τηλ. 210-52.22.203.

• Πάρτι εμπνευσμένο από την cult classic ταινία του 2001 «Zoolander» στο Ρομάντσο. Συμμετέχουν οι Paul Bennett, Sepho, George Dimitrakopoulos κ.ά. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Αναξαγόρα 3-5.

• Οι Swingin’ Cats στο Gazarte Theater Stage. Παίζουν οι George Zervos, Αλέξανδρος Δανδουλάκης, Στάθης Παρασκευόπουλος, Καλλίστρατος Δρακόπουλος, Τζένη Χατζοπούλου, Κώστας Βαζούρας και Διονύσης Κοκόλης. Ωρα έναρξης 1 μετά τα μεσάνυχτα. Βουτάδων 32-34, Γκάζι.

• «Από το χθες στο σήμερα». Συναυλία της Ελένης Δήμου για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη σκηνή του Ρυθμός Stage. Σε ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης. Μαζί της ο νεαρός τραγουδιστής Γιάννης Λάφης. 10.30 μ.μ. Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη.

• Συναυλίες της Ελένης Τσαλιγοπούλου και των Bogaz Musique στην ιστορική «Βεντέτα» της Θεσσαλονίκης (31/12, 1, 2/1). Συμμετέχουν οι μουσικοί Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου, Αριστείδης Χατζησταύρου, Απόστολος Τσαρδάκας, Χάρης Κελλάρης, Βαγγέλης Καλαμάρας και Αργύρης Διαμαντής. 10 μ.μ. Εθνικής Αμύνης 3.

• Οικογενειακά εκπαιδευτικά προγράμματα ξεκινούν την Κυριακή (3/1) στον Ελληνικό Κόσμο για παιδιά 3-5 ετών («Αναζητώντας τον Μέγα Αλέξανδρο»). Παράλληλα στον χώρο συνεχίζεται η έκθεση σπάνιων παιχνιδιών Toy Stories, η οποία έχει εμπλουτιστεί για τις γιορτές με μια συλλογή από αυτοκινητάκια Matchbox. Πειραιώς 254, Ταύρος. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 212-25.40.600.

• Εως τις 5 Ιανουαρίου θα διαρκέσουν οι παραστάσεις της «Φθινοπωρινής σονάτας» του Μπέργκμαν από την ομάδα Προτσές στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων-Λευτέρης Βογιατζής. Η σκηνοθεσία είναι της Μαρίας Μαγκανάρη. Με τις Μαρία Κεχαγιόγλου και Ανθή Ευστρατιάδου. Κυκλάδων 11 και Κεφαλληνίας, τηλ. 210-82.17.877.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή