Προτάσεις

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Εκθεση του Αντώνη Χουδαλάκη

Σχέδια με μελάνι που αναπαριστούν έναν κόσμο υβριδικό, σε ένα διαρκές μεταίχμιο αναπόλησης και στοχασμού, συγκροτούν την ατομική έκθεση του Αντώνη Χουδαλάκη. Η έκθεση με τίτλο «Σηματωρός» παρουσιάζεται ώς τις 16/1 στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών (Γλύκωνος 4, Δεξαμενή) και συντίθεται από ανθρωποκεντρικά έργα τα οποία είτε με συμβολικές πόζες είτε ως τμήμα μιας αφήγησης σαν θραύσμα σχολιασμού, ορίζουν και προεκτείνουν μία προσωπική στάση. Ο Αντώνης Χουδαλάκης αποκαλύπτει δεξαμενή εσωτερικής ρώμης.

Ν. Β.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Οκτώ ελληνικά παραμύθια

Οκτώ παραμύθια θα αφηγηθούν αύριο (2/1) στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων οι σπουδαστές της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης. Μύθοι του Αισώπου, διηγήματα του Παπαδιαμάντη, παραδοσιακά παραμύθια και μια ιστορία του Χρήστου Μπουλώτη. Οι φοιτητές θα συνοδεύσουν την αφήγησή τους με λίγα σκηνικά αντικείμενα, ήχους και σωματικούς αυτοσχεδιασμούς. Το «Παραμυθένιο Ταξίδι» τους θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο την Κυριακή (3/1).

Είσοδος ελεύθερη. (Σάββατο στις 5 μ.μ. Κυριακή στις 11 π.μ.).

Σ. Β.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή