Πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• To θέατρο «Αργώ» (Ελευσινίων 15, στάση Μετρό Μεταξουργείο) προσφέρει στο κοινό την ειδική προσφορά εισιτηρίου με 5 ευρώ για όποια παράσταση από τις τρεις που παίζονται επιθυμεί να παρακολουθήσει τον μήνα Ιανουάριο.

• Παρατείνεται στο Μουσείο Ηρακλειδών, μέχρι τις 8/5/16 η έκθεση «Οι σημαντικότερες εφευρέσεις των αρχαίων Ελλήνων», με εκδηλώσεις και ξεναγήσεις.

• Το Εθνικό Θέατρο για τις ανάγκες των χορών των καλοκαιρινών του παραγωγών «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού και «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού, αναζητεί γυναίκες ηθοποιούς ηλικίας από 23 ώς 30 ετών.

• Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο προσκαλεί σήμερα και την Πέμπτη 7/1 τους μικρούς του επισκέπτες, ηλικίας 7 έως 12 ετών, να πάρουν μέρος σε Κυνήγι Θησαυρού για τον Χρόνο μετά την υποδοχή του 2016. Το κυνήγι του Θησαυρού αφορά εκθέματα που σχετίζονται με τα διαφορετικά πρόσωπα του χρόνου. Ωρες διεξαγωγής 10 π.μ. ώς 11.30 μ.μ. Ολες οι εκπαιδευτικές δράσεις παρέχονται δωρεάν για τα παιδιά.

• Το βιβλίο  της Μάνιας Βλαχογιάννη «Αστέρι της ερήμου – Ναλιμάρ» παρουσιάζεται απόψε στις 8.30 μ.μ. στο βιβλιοπωλείο «Ιανός» (Σταδίου 24) σε εικονογράφηση Θωμαής Ζωγράφου και μουσική του συνθέτη Balsam7teen.

• Παρατείνονται στον Πολυχώρο Vault τέσσερις παραστάσεις του: «Πρακτόρισσες» (μέχρι 28/2), «Μάρτυς μου ο Θεός» (ώς 28/2), «ΜΠαΤΣΟΣ» (ώς 25/2) και «Mr. Kolpert» (ώς 25/2).

• Τελευταίες ημέρες εγγραφών για το εξ αποστάσεως επιμορφωτικό πρόγραμμα «Νεοελληνική λογοτεχνία και ψηφιακές τεχνολογίες» που διοργανώνει το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Πληροφορίες και αναλυτική περιγραφή στο www.digilit-edu.net. Υπεύθυνος ο καθηγητής Νέας Ελληνικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Τάκης Καγιαλής.

• Μέχρι 15 Ιανουαρίου παρατείνονται οι παραστάσεις «Αφίξεις – Αναχωρήσεις: Σταθμός 3» στο bios.

• Η διάσημη ηθοποιός Βανέσα Ρεντγκρέιβ θα παρακολουθήσει, την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου, την παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη», της Μιμής Ντενίση, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή