Τα δωρεάν της εβδομάδας

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΒΙΒΛΙΟ

Δευτέρα 11.1

Οι εκδόσεις Κριτική διοργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Σκαραγκά «Τρία θεατρικά» στις 7 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο «Επί λέξει». Θα μιλήσει ο δημοσιογράφος Νίκος Κουρμουλής. Θα διαβάσουν αποσπάσματα οι ηθοποιοί Ελίνα Ακριτίδου, Παναγιώτα Βλαντή, Αθηνά Μαξίμου και Φωτεινή Μπαξεβάνη.Ακαδημίας 32 και Λυκαβηττού

Τετάρτη 13.1

Οι εκδόσεις Μελάνι και ο IANOS παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Στάθη Κοψαχείλη «Η Δρακοντιά». Θα μιλήσουν οι συγγραφείς Γιώργος Σκαμπαρδώνης και Γιάννης Ατζακάς. Στο Βιβλιοπωλείο Ιανός, στις 7 μ.μ.Σταδίου 24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τρίτη 12.1

Η Ελληνοαμερικανική Ενωση διοργανώνει εσπερίδα με θέμα «Παιδεία και ΜΜΕ ως εφαλτήρια ανάπτυξης». Βασικοί ομιλητές θα είναι ο ιστορικός Θάνος Βερέμης, ο πρόεδρος του Hellenic American University Λεωνίδας-Φοίβος Κόσκος, κ.ά. Στις 6 μ.μ.

Μασσαλίας 22

Πέμπτη 14.1

Ο καθηγητής του ΕΜΠ Θεοδόσης Π. Τάσιος δίνει μιαν ενδιαφέρουσα διάλεξη στο πλαίσιο του Megaron Plus, με τίτλο «Αραγε είχαν ατμοκίνητη αντλία οι Πτολεμαίοι;», για τις θαυμαστές θεωρητικές κατακτήσεις των ελληνιστικών χρόνων. Θα προηγηθεί εισαγωγή από τον καθηγητή Μιχάλη Τιβέριο, ο οποίος θα αναφερθεί στους μεγάλους μαθηματικούς και μηχανικούς της πτολεμαϊκής Αλεξάνδρειας. Στις 7 μ.μ.

Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή