Προτάσεις

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Ο Τ. Μαντζαβίνος αποκαλύπτεται

Την Κυριακή στη 1 μ.μ., η δημοσιογράφος Μαργαρίτα Πουρνάρα θα συνομιλήσει με τον ζωγράφο Τάσο Μαντζαβίνο στον Χώρο της Συλλογής του Σωτήρη Φέλιου (Φωκίωνος Νέγρη 16). Θα προηγηθεί ξενάγηση στην έκθεσή του με τίτλο «Μνησιπήμονα» στις 12.15 μ.μ. από την επιμελήτρια και ιστορικό της Τέχνης Τατιάνα Σπινάρη-Πολλάλη. Πρόκειται για τη νέα σειρά έργων του καλλιτέχνη, τα οποία εμπνεύστηκε από το γνωστό ποίημα του Εντγκαρ Αλαν Πόε «Το κοράκι». Ο ανήσυχος και παραγωγικός ζωγράφος εξελίσσει και την τεχνική του σε αυτήν τη σειρά.

ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Τζαζ με θέα την Ακρόπολη

Από σήμερα και κάθε Παρασκευή τον Ιανουάριο (8, 15, 22, 29/1, από τις 8 μ.μ. και μετά), έχετε την ευκαιρία να δειπνήσετε ή να πάρετε ένα ποτό στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης συνοδεία ζωντανής μουσικής. Το εστιατόριο θα φιλοξενήσει το μουσικό σύνολο που αποτελείται από τρεις μουσικούς της αθηναϊκής τζαζ σκηνής, την κιθαρίστα Ελισάβετ Μητσού, τον πιανίστα Παντελή Μπενετάτο και τον Χάρη Πανταζή στο κοντραμπάσο. Κρατήσεις πραγματοποιούνται τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Μουσείου στο 210-90.00.915.

Ν. Β.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή