Προτάσεις

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αφιέρωμα της ΚΟΘ στον Ντβόρζακ

H Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης έχει ετοιμάσει για την αποψινή συναυλία της ένα αφιέρωμα στον Ντβόρζακ με μαέστρο τον Paul Chiang. Στο α΄ μέρος θα ερμηνευθεί το Κοντσέρτο για τσέλο σε σι ελάσσονα, έργο 104, με σολίστ τον τσελίστα Δημήτρη Πάτρα (φωτ.). Στο β΄ μέρος, η ΚΟΘ θα ερμηνεύσει τη Συμφωνία αρ. 7 σε ρε ελάσσονα, έργο 70. Η συναυλία θα δοθεί απόψε (8.30 μ.μ.) στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τιμές εισιτηρίων 15, 10 και 5 ευρώ (τηλ. 2310-236.990 και www.tsso.gr).

Ν. Β.

ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

Παράταση έως 13/3 για το έργο «Εμείς»

Πρώτη παγκόσμια θεατρική απόδοση του έργου του Ρώσου Γιεβγκιένι Ζαμιάτιν «Εμείς» (γράφτηκε το 1921 και εκδόθηκε το 1927) στον Νέο Χώρο του θεάτρου Αττις (Λεωνίδου 12, στάση μετρό Μεταξουργείο). Μια παράσταση απαιτητική, ένα δυστοπικό αριστούργημα, όπως χαρακτηρίζεται, που ενέπνευσε τον Οργουελ, τον Χάξλεϊ και τον Ρέι Μπράντμπερι, παίρνει παράταση μέχρι τις 13 Μαρτίου. Είναι μια δουλειά της Ομάδας Σημείο Μηδέν, και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σάββας Στρούμπος. Παρασκευή, Σάββατο 9 μ.μ., Κυριακή 8 μ.μ.

Ο. Σ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή