Ρεσιτάλ πιάνου στο Ιδρυμα Β&Μ Θεοχαράκη

Ρεσιτάλ πιάνου στο Ιδρυμα Β&Μ Θεοχαράκη

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Οργανισμός Life Action Trust, πρεσβευτής των μουσικών απολαύσεων της κλασικής μουσικής, σε συνεργασία με το Ιδρυμα Β&Μ Θεοχαράκη, παρουσιάζει τον διαπρεπή πιανίστα Μιχάλη Τάγκα σε ενα ρεσιτάλ πιάνου στην αίθουσα συναυλιών του Ιδρύματος. Ο διακεκριμένος πιανίστας Michael D. Tagkas θα ερμηνεύσει έργα του L.V.Beethoven. και F.Chopin.

Ο Michael D. Tagkas γεννήθηκε στην Ελλάδα το Μάρτιο του 1984. Σπούδασε στο Ωδείο Αθηνών με την Μαρία Χαιρογιώργου-Σιγάρα την Αλίκη Βατικιώτη-Farrant και αποφοίτησε πέρνοντας το δίπλωμα του από την τάξη του Άρη Γαρουφαλή. Έχοντας γίνει ήδη δεκτός ως μαθητής της Patsy Toh (Fou Tsong's wife) στο Λονδίνο στη Royal Academy of Music σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Επίσης, σπούδασε με τον Pavel Gililov στο Mozarteum Salzburg. Υποστηριζόμενος από το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Τζίνα Μπαχάουερ. Παρακολουθόντας παράλληλα, στην International Piano Academy Lake Como στην Ιταλία master classes από το διάσημο πιανίστα Fou Τsong.

Το 2015 θα ηχογράφησε το πρώτο του CD στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με έργα Haydn, Beethoven και Chopin υπό την ευγενική υποστήριξη του Ίδρύματος Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου. Έχει επίσεις υποστηριχθεί από: Διεθνές Μουσικό Σωματείο Τζίνα Μπαχάουερ, το Ίδρυμα Fulbright, Ίδρυμα Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου, Ιδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη, Θέκλα Mαρινίδη, Λόλα Ζολώτα, Chrisanthy Lemos, Dame Fanny Waterman, Life Action Trust, Philharmonia Trust.

29/01/2016

ΙΔΡΥΜΑ Β & Μ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ

Ώρα: 20.30

Εισιτήρια: 20, 15, 10€

Πληροφορίες: 210-3611206

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή