ΑΤΖΕΝΤΑ

Τα δωρεάν της εβδομάδας

dwrean--3

ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Δευτέρα 1.2

Εργα του εικαστικού και ντιζάινερ Τόλη Τατόλα παρουσιάζονται στο Kalos & Klio showroom στην έκθεση «Emergence» έως τις 29 Φεβρουαρίου. «Μορφώματα που έχουν ως αφετηρία τους την αρχιτεκτονική γραμμή αναπτύσσονται άναρχα και δημιουργούν δυστοπικά, χαώδη και ασφυκτικά “τοπία”», σημειώνει η επιμελήτρια Εύη Μπανιωτοπούλου.
Τσιμισκή 96, Θεσσαλονίκη

ΒΙΒΛΙΟ
Τετάρτη 3.2

Οι εκδόσεις Γαβριηλίδης παρουσιάζουν το νέο ποιητικό βιβλίο του Σωτήρη Βαρνάβα, «Γράμματα εμπράγματα», στο Σπίτι της Κύπρου. Θα μιλήσουν ο κριτικός λογοτεχνίας Αλέξης Ζήρας, ο ποιητής Σωκράτης Λ. Σκαρτσής και η αναπληρώτρια καθηγήτρια Νεοελληνικής Λογοτεχνίας του ΕΚΠΑ Ελλη Φιλοκύπρου. Ξενοφώντος 2

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
Σάββατο 6.2

Με «οδηγό» το παιδικό βιβλίο «Η Μιμή η νευρική» της βραβευμένης συγγραφέως Μέγκαν ΜακΝτόναλντ, η θεατροπαιδαγωγός Ιουλία Πύρρου θα διερευνήσει τις αιτίες και τη διαχείριση του θυμού. Για παιδιά 7 έως 10 ετών στον Πολυχώρο Μεταίχμιο.
Ιπποκράτους 118

Σάββατο 6.2
Παιδιά που βρίσκονται στο αυτιστικό φάσμα και οι οικογένειές τους έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το μουσικό εργαστήρι που διοργανώνει η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών σε τρεις συναντήσεις στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.
Πεζόδρομος Μανδηλαρά