Τα δωρεάν της εβδομάδας

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Δευτέρα 1.2

Εργα του εικαστικού και ντιζάινερ Τόλη Τατόλα παρουσιάζονται στο Kalos & Klio showroom στην έκθεση «Emergence» έως τις 29 Φεβρουαρίου. «Μορφώματα που έχουν ως αφετηρία τους την αρχιτεκτονική γραμμή αναπτύσσονται άναρχα και δημιουργούν δυστοπικά, χαώδη και ασφυκτικά “τοπία”», σημειώνει η επιμελήτρια Εύη Μπανιωτοπούλου.

Τσιμισκή 96, Θεσσαλονίκη

ΒΙΒΛΙΟ

Τετάρτη 3.2

Οι εκδόσεις Γαβριηλίδης παρουσιάζουν το νέο ποιητικό βιβλίο του Σωτήρη Βαρνάβα, «Γράμματα εμπράγματα», στο Σπίτι της Κύπρου. Θα μιλήσουν ο κριτικός λογοτεχνίας Αλέξης Ζήρας, ο ποιητής Σωκράτης Λ. Σκαρτσής και η αναπληρώτρια καθηγήτρια Νεοελληνικής Λογοτεχνίας του ΕΚΠΑ Ελλη Φιλοκύπρου. Ξενοφώντος 2

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Σάββατο 6.2

Με «οδηγό» το παιδικό βιβλίο «Η Μιμή η νευρική» της βραβευμένης συγγραφέως Μέγκαν ΜακΝτόναλντ, η θεατροπαιδαγωγός Ιουλία Πύρρου θα διερευνήσει τις αιτίες και τη διαχείριση του θυμού. Για παιδιά 7 έως 10 ετών στον Πολυχώρο Μεταίχμιο.

Ιπποκράτους 118

Σάββατο 6.2

Παιδιά που βρίσκονται στο αυτιστικό φάσμα και οι οικογένειές τους έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το μουσικό εργαστήρι που διοργανώνει η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών σε τρεις συναντήσεις στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

Πεζόδρομος Μανδηλαρά

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή