Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

-Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει την παράσταση του Κωνσταντίνου Μπιμπή «Το ρολόι», βασισμένη στο μυθιστόρημα «Το ρολόι του κόσμου χτυπά μεσάνυχτα» του Μενέλαου Λουντέμη, στις 8 μ.μ. στο θέατρο «Σχολείον» (Πειραιώς 52), με ελεύθερη είσοδο.

-Ομιλία του Δημήτρη Αβραμόπουλου με θέμα «Μετανάστευση, εσωτερικές υποθέσεις και ιθαγένεια» στη 1.40 μ.μ. στη βιβλιοθήκη John S. Bailey του Κολεγίου Deree (Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή).

-Eκδήλωση μνήμης για τον Κωνσταντίνο Δεσποτόπουλo στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα τελετών του Παντείου Πανεπιστημίου.

-Πρεμιέρα του έργου της Λεονόρ Κονφινό «Ring» σε σκηνοθεσία Κώστα Φιλίππογλου στις 9.15 μ.μ στο θέατρο «Ιλίσια Βολανάκης» (Παπαδιαμαντοπούλου 4).

-Εγκαίνια ατομικής έκθεσης του Κώστα Χριστόπουλου με τίτλο «y.st.rd.» στις 8 μ.μ. στην γκαλερί Ζουμπουλάκη (Πλ. Κολωνακίου 20).

-Πρεμιέρα της παράστασης «Ξένοι» του Σέρτζι Μπελμπέλ που ανεβάζει η Πειραματική Σκηνή του Εθνικού σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη στις 9 μ.μ. στο «Νέο Ρεξ» (Πανεπιστημίου 48).

-Συναυλία του πιανίστα και συνθέτη Σπύρου Μοσχόπουλου με τίτλο «Από τον Σοπέν στον Πιατσόλα» στις 8.30 μ.μ. στο Ιδρυμα Θεοχαράκη.

-Παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Καρώνη «Ο μύθος του Δράκουλα στη λογοτεχνία και τον κινηματογράφο» στις 8 μ.μ. στο «Cinemarian» (Γενναίου Κολοκοτρώνη 42).

-Παράταση παραστάσεων ώς τις 10 Απριλίου για το έργο «Δεσποινίς Τζούλια» του Αύγουστου Στρίντμπεργκ σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ, Πέμπτη και Κυριακή στις 9.15 μ.μ. και Σάββατο στις 7 μ.μ. στο Θέατρο «Βασιλάκου» (Προφήτη Δανιήλ 3-5).

-Ο ντράμερ Νίκος Παπαβρανούσης συμπράττει με τη χορεύτρια Αγγελική Τρομπούκη σε μια παράσταση αυτοσχεδιασμού, στις 9 μ.μ. στο «Beton7» (Πύδνας 7).

-Τέσσερις επιπλέον παραστάσεις για το έργο «Οι 12 Ενορκοι» του Reginald Rose σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη, Πέμπτη και Παρασκευή έως τις 8 Απριλίου, στο θέατρο «Αλκμήνη» (Αλκμήνης 8).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή