Τα δωρεάν της εβδομάδας

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

EΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κυριακή 3.4

Με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε χρόνων από τον θάνατο του συγγραφέα Ιάκωβου Καμπανέλλη, ο Πολυχώρος Τέχνης «Αλεξάνδρεια» διοργανώνει συζήτηση, στις 8 μ.μ., μετά το τέλος των δύο μονολόγων «Καμπανέλλης: Ενας “Πανηγυρικός” και ένας “Επικήδειος”».

Σπάρτης 14

Τρίτη 5.4

Διάλεξη της ιστορικού Ιωάννας Πετροπούλου, με θέμα «Σμύρνη: Η τυπογραφία ως πρόδρομος της εθνικής ιδέας. Το βιβλίο μέσα σ’ έναν κόσμο που αλλάζει», στο Κέντρο Μικρασιατικών Σπουδών στις 6 μ.μ.

Κυδαθηναίων 11

ΒΙΒΛΙΟ

Δευτέρα 4.4

Το νέο βιβλίο του καθηγητή Γεωργίου Μαυρογορδάτου «1915: Ο Εθνικός Διχασμός» (εκδ. Πατάκη) παρουσιάζεται στο βιβλιοπωλείο «Πλειάδες» στις 7.30 μ.μ. Με τον συγγραφέα θα συζητήσει ο κριτικός λογοτεχνίας και συγγραφέας Δημοσθένης Κούρτοβικ.  Σπύρου Μερκούρη 62

Παρασκευή 8.4

Ομιλία της δημοσιογράφου και συγγραφέως Ιουστίνης Φραγκούλη-Αργύρη, για την κάλυψη της ελληνικής κρίσης από τα διεθνή ΜΜΕ, στο Θέατρο της Ελληνοαμερικάνικης Eνωσης στις 7 μ.μ.  Μασσαλίας 22

ΕΚΘΕΣΗ

Πέμπτη 7.4

Εγκαινιάζεται η έκθεση του Γιάννη Μανιατάκου στο Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών, στις 7 μ.μ., με 40 ζωγραφικά έργα και 30 γλυπτά σε μπρούντζο ή γύψο. Χαρακτηριστικό γνώρισμα του καλλιτέχνη-δύτη είναι η απεικόνιση υποθαλάσσιων τοπίων σε καμβά.

  Ι. Παπαρρηγοπούλου 7

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή