Επανέρχεται ο Τimothy Εverest στο Mah Jong

Επανέρχεται ο Τimothy Εverest στο Mah Jong

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο διάσημος Βρετανός maître τού bespoke, Timothy Everest μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το Δεκέμβριο στην Αθήνα, έρχεται εκ νέου στο Mah Jong για ένα τριήμερο sur mesure.

Tον περασμένο Δεκέμβριο, μετά το λανσάρισμα του Skyfall, o Timothy Everest, ήρθε στην Αθήνα για ένα διήμερο, δοκιμαστικό sur mesure.

H ανταπόκριση που είχε από τους Αθηναίους και η δημοσιότητα που πήρε το γεγονός όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Μεγάλη Βρετανία (ο Guardian μας αφιέρωσε ένα ολόκληρο δισέλιδο) τον ενθουσίασαν και αποφάσισε να έρχεται πια τακτικά στο Mah Jong.

Ετσι τώρα, γοητευμένος και από την πόλη μας, έρχεται εκ νέου στο Mah Jong για ένα τριήμερο sur mesure από Πέμπτη, 7 Απριλίου έως και το Σάββατο, 9 Απριλίου για να απολαύσει την αθηναϊκή άνοιξη και να παρουσιάσει στους πελάτες μας την νέα του συλλογή για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2016.

Oι ταινίες για τις οποίες έχει δημιουργήσει κοστούμια:

– Skyfall- Spectre – Mamma Mia! – Mission: Impossible (1, 2 & 5) – Atonement- Eyes Wide Shut – The Man from U.N.C.L.E.- Tinker Tailor Soldier Spy – Tube Tales…

Oι μεταξύ άλλων πελάτες του:

– David Beckham – Mick Jagger- Tracey Emin – Tilda Swinton – Benedict Cumberbatch

– Ralph Fiennes- Tom Cruise – Jay Z – Damon Dash – Colin Farrell – Jarvis Cocker- KD Lang

-Tindersticks – Tommy Hilfiger – Daniel Radcliffe…

Κανάρη 14, Κολωνάκι

Τηλ.Επικοινωνίας: 2103622860

www.mahjong-boutique.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή