Τα δωρεάν της εβδομάδας

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Κυριακή 7.8

Η ταινία «Το τελευταίο τρένο για τη Γιούμα»  με τους Ράσελ Κρόου (φωτ.) και Κρίστιαν Μπέιλ προβάλλεται στις 9 μ.μ. στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, στο πλαίσιο του κύκλου προβολών «Σινεμά ο Παράδεισος».

Γλυφάδα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Δευτέρα 8.8

Τα συγκροτήματα The Mongrelletes, Magic De Spell και The Last Drive εμφανίζονται στο Κιόνι Ιθάκης, στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ «Slap back in the face». Στις 9 μ.μ. Ιθάκη

ΒΙΒΛΙΟ

Τετάρτη 10.8

Με αφορμή τη σειρά επιτυχημένων εκδόσεων διατροφής από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, ο διατροφολόγος και διαιτολόγος Ευάγγελος Ζουμπανέας συνομιλεί με το κοινό και δίνει πρακτικές συμβουλές για ισορροπημένη διατροφή στις 7 μ.μ. στη «ΜάνηBέllα». 

Νέο Οίτυλο Λακωνίας

ΘΕΑΤΡΟ

Παρασκευή 12.8

Το Hellenic Education & Research Center παρουσιάζει την παράσταση «Θουκυδίδης δραματικός: Το θέατρο του πολέμου» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη και Γιάννη Παναγόπουλου. Στις 8.30 μ.μ. στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας.

Κανελλοπούλου 1, Ελευσίνα

EΚΘΕΣΕΙΣ

Κυριακή 7.8

Συνεχίζονται οι θεματικές παρουσιάσεις με αφορμή την έκθεση «Δωδώνη: το μαντείο των ήχων» κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Κυριακή στη 1 μ.μ. Μουσείο Ακρόπολης

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή