Be a student for a week στη Σχολή Βακαλό

Be a student for a week στη Σχολή Βακαλό

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ζήσε για μια εβδομάδα την εμπειρία "Βακαλό", δωρεάν!

Από 12 έως 16 Σεπτεμβρίου η Σχολή Βακαλό Art & Design διοργανώνει για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον εκπαιδευτικό κύκλο "Be a student for a week", γνωστό και ως Β4+, ο οποίος παρέχεται δωρεάν και είναι ανοιχτός σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Το "Be a student for a week" φέτος περιλαμβάνει 6 αντιπροσωπευτικά μαθήματα από τους τομείς Γραφιστικής, Αρχιτεκτονικής Εσωτερικού Χώρου, Ψηφιακού Design, Εικαστικών και Θεωρίας του Α' Έτους σε ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα. Ο κύκλος αποσκοπεί στην άμεση, βιωματική γνωριμία με το Design και προσφέρει μια "εκ των έσω" εμπειρία του προγράμματος σπουδών και της εκπαιδευτικής ζωής στη Βακαλό.

Η επιτυχία που έχει ήδη καταγράψει το "Be a student for a week" οφείλεται στο ότι συμπυκνώνει την ουσία του Design μαζί με τα σημαντικά χαρακτηριστικά των σπουδών "Βακαλό" – τον αυτοσχεδιασμό, τη φαντασία, τη χαρά της δημιουργίας, την καθοδήγηση των εμπνευσμένων δασκάλων. Με αυτό τον τρόπο η Σχολή προσφέρει ένα πενθήμερο ελεύθερης δημιουργικότητας, ενώ συγχρόνως δίνει το στίγμα της εκπαιδευτικής φιλοσοφίας της.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές στη Γραμματεία της Σχολής. Σε περίπτωση υπεράριθμων αιτήσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η παρακολούθηση του "Be a student for a week" δεν συνεπάγεται καμία δέσμευση για εγγραφή σε κάποιο από τα προγράμματα της Σχολής.

 

 

Βακαλό Art & Design

Λάμπρου Κατσώνη 26, Λυκαβηττός, Αθήνα 11471

Τ: 210 6442514

F: 210 6444840

Ε: [email protected]

W: vakalo.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή