Η ΒΑΚΑΛΟ και φέτος στο ATHENSCON

Η ΒΑΚΑΛΟ και φέτος στο ATHENSCON

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για δεύτερη χρονιά, μέσα στο χειμώνα, η πόλη θα δονείται στους ρυθμούς, στα χρώματα και στις λέξεις του διεθνούς ποπ συνεδρίου AthensCon. Στις 3-4 Δεκεμβρίου, comics, fans και fandoms, figures, board, card και videogames, cosplayers, superheroes και undergroundpersonas θα μετατρέψουν το Kλειστό Γήπεδο TaeKwonDo (Δέλτα Φαλήρου) σε ένα πολυδιάστατο χώρο φαντασιακών δράσεων.

Η Σχολή Βακαλό δεν θα μπορούσε να λείπει και αυτή τη χρονιά από το μεγάλο ποπ πάρτι του AthensCon. Στο περίπτερό της (Β34) θα εκτίθενται έργα του Εργαστηρίου Κόμικς, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον υπεύθυνο, καθηγητήεικονογράφο Νίκο Κούτση, και να ξεφυλλίσουν το ετήσιο τεύχος κόμικς της Σχολής. Το Σάββατο (17:45) θα πραγματοποιηθεί το workshop «HumanAnatomyMasterClass», με τον Ν. Κούτση   να εξηγεί τις βασικές αρχές σχεδιασμού ανατομίας χαρακτήρων. Παράλληλα, στο περίπτερο θα παρουσιάζονται έργα (figurines) του Μιχάλη Κοντράρου, υπευθύνου του Εργαστηρίου Γλυπτικής Μινιατούρας της Βακαλό.

Τέλος, η Σχολή Βακαλό συνδιοργανώνει με τους υπευθύνους του συνεδρίου τον φωτογραφικό διαγωνισμό «AthensCon photo contest by Vakalo &Nikon», στον οποίο μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε ενήλικος επισκέπτης με μία ή περισσότερες φωτογραφίες τραβηγμένες στο εσωτερικό της έκθεσης. Τα έργα θα κρίνει κριτική επιτροπή, που αποτελούν οι φωτογράφοι, καθηγητές της Βακαλό, Γ. Δεπόλλας και  Χ.Φιλιππούσης, και ο διοργανωτής του AthensCon, Α. Πεφάνης.Τα βραβεία που θα δοθούν είναι μια υποτροφία για το μονοετές Εργαστήριο Φωτογραφίας της Σχολής, και φωτογραφικός εξοπλισμός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή