Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tα Χριστούγεννα στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος υποδέχονται μικρούς και μεγάλους με παιχνίδια, μουσική, ταινίες και γιορτινές αναγνώσεις παραμυθιών με ελεύθερη είσοδο.

Την Παραμονή των Χριστουγέννων, οι Voyage Jazz Group εμφανίζονται στην Αγορά στις 12 μ. για να μυήσουν τα παιδιά και τους γονείς στον κόσμο και στα όργανα της τζαζ μουσικής σε μια διαδραστική συναυλία. Ο άνθρωπος – τσίρκο θα δώσει παράσταση στον Λαβύρινθο, στις 7 μ.μ., και μια έξτρα παράσταση ανήμερα τα Χριστούγεννα στις 4 μ.μ., όπου θα εκτελέσει μια σειρά από ακροβατικά, μουσικά και χορευτικά νούμερα. Ημίωρες αναγνώσεις χριστουγεννιάτικων κειμένων από ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών διοργανώνει η Εθνική Βιβλιοθήκη για μικρούς και μεγάλους. Η αρχή γίνεται από τον Αντώνη Παπαθεοδούλου και το παραμύθι «Ο νάνος δεν κοιμάται» της Αστριντ Λίντγκρεν στις 10.30 μ.μ. και ακολουθούν οι Μίλτος Πασχαλίδης, Μαρίζα Κωχ, Ολια Λαζαρίδου κ.ά.

Τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου τη σκυτάλη παίρνει ο Ευγένιος Τριβιζάς, ο οποίος θα μοιραστεί τις φανταστικές περιπέτειές του στο Νησί των Πυροτεχνημάτων και τον Ωκεανό των Γιασεμιών στις 11 π.μ. με τους μικρούς και μεγάλους φίλους του. Την ίδια μέρα ξεκινούν οι χριστουγεννιάτικες ταινίες του Κέντρου Πολιτισμού με τον «Κατεργάρη των Χριστουγέννων», το μιούζικαλ «Λευκά Χριστούγεννα», τον αρκούδο «Πάτιγκτον» και τη «Φαντασία» του Ντίσνεϊ.

Η Εθνική Λυρική Σκηνή διοργανώνει ένα λαμπερό Χριστουγεννιάτικο Γκαλά Οπερας (28/12), ενώ η Παιδική Χορωδία του Αρσακείου θα ψάλει βυζαντινά τροπάρια και παραδοσιακά κάλαντα (27/12). Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση η συναυλία της Φιλαρμονικής του Βερολίνου, ενώ την πρώτη μέρα του 2017 θα γίνει αναμετάδοση της πρωτοχρονιάτικης συναυλίας της Φιλαρμονικής της Βιέννης. Αν έχετε όρεξη για τρέξιμο λίγο πριν από την εκπνοή του χρόνου, στις 11.40 μ.μ. το ΚΠΙΣΝ διοργανώνει τον αγώνα δρόμου

«Τρέχοντας προς τη Νέα Χρονιά» και μετά ακολουθεί υπαίθριο πάρτι με μουσική, χορό και εκπλήξεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή